Айнщайн е бил в Розуел през 1947 г., за да проучи падналия НЛО и извънземните

Д -р Шърли Райт заяви, че Алберт Айнщайн е летял до американска  военна авиобаза, за да види извънземни и НЛО, съобщава Daily Star.

Наскоро пуснати аудио записи показват, че британският физик е бил отведен от секретни агенти в Розуел, Ню Мексико, през 1947 г., за да разследва останките от катастрофирал НЛО с извънземни вътре.

В изявлението се казва, че Айнщайн и неговият асистент, д -р Шърли Райт, са били докарани на място с правителствена заповед за оглед на телата и мястото на катастрофата на „извънземното превозно средство“.

Според Шърли тя се чувства задължена да „разкрие истината“. Тя каза, че Айнщайн, „най -известният теоретичен физик на 20 -ти век“, е бил помолен да посети тайната база през юли 1947 г., за да даде своето експертно мнение.

На записа тя казва, че тя и Айнщайн са били помолени да вземат участие в „кризисна конференция“, която ще се проведе в авиобазата с участието на военни и учени.

Бил им е показан извънземен самолет:

„Той имаше форма на диск, вдлъбнат. Размерите му достигнаха една четвърт от хангара. Самолетът бе повреден от едната страна. Корпусът на кораба беше покрит с отразяващ материал, но когато се приближихме до него, той стана доста тъмен. „

„Айнщайн изобщо не се тревожеше, че вижда ясни доказателства. Не записах първоначалните му коментари в бележките си, но той каза нещо в смисъл, че не се е изненадал, че са пристигнали на Земята, и че това му дава надежда, че можем да научим повече за Вселената. Според него контактът трябва да бъде от полза и за двата ни свята. „

След това тя продължава да говори за това как са видели самите извънземни.

Тя казва:

„На някои специалисти беше позволено да разгледат по -отблизо, включително моят шеф. Всички ми изглеждаха еднакви, всичките пет. Те бяха високи около пет фута, без коса, с големи глави и огромни тъмни очи, а кожата им беше сива с лек зеленикав оттенък, но по-голяма от телата им не бяха голи, тъй като бяха облечени с прилепнали костюми. Но чух, че нямат пъп или гениталии. „

След това тя разказва, че е имало и друго пътуване, където един извънземен е бил все още жив и го е видяла „да се гърчи от болка“, но е изведена от сградата, докато на Айнщайн, който е имал различно разрешение, е било позволено да остане.

Д -р Райт също каза, че се е заклела да пази тази тайна и каза, че това посещение ще бъде отхвърлено по всички официални канали, ако внезапно проговори.

Фондация „Алберт Айнщайн“ заяви, че за тази дата няма данни за местонахождението на Айнщайн.

Снимката е илюстративна.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *