Триъгълен НЛО е забелязан на снимка на НАСА от далечната 1986 г.

Известният уфолог Скот Уоринг съобщи за необичаен обект в нискоземна орбита, който през 1986 г. е попаднал в обектива на камера на НАСА

Уфологът е сигурен, че на снимката на НАСА е заснет триъгълен неидентифициран летящ обект (НЛО), който е попаднал в обектива на камерата на мисията STS61C от програмата за космическата совалка на НАСА. Тази мисия, в която участваха 7 астронавти, е реализирана от 12 до 18 януари през 1986 г.

Според изследователя поне един от астронавтите вероятно би могъл да стане свидетел на това необичайно явление.

Уоринг привлича вниманието на читателите към гигантския размер на неизвестен кораб, който няма видими криле, слънчеви панели или двигатели. Според уфолога това предполага, че представители на извънземни цивилизации отдавна наблюдават космическите мисии на НАСА, намирайки се в непосредствена близост.

Странното във всичко това е, че извънземните дори не са се опитали да скрият присъствието си. Възможно е астронавтите да са били наясно какво се случва, но е било забранено да се говори за случващото се.

Възможно е сегашното разкриване на информация за наблюдения на НЛО може да подтикне учените от НАСА да коментират такава живописна снимка с неидентифициран летящ обект.

 

Последвайте ни и в Телеграм!

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *