„Глава на древна статуя“ е открита на Марс (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг не спира да търси различни артефакти на марсианската повърхност и сега се е натъкнал на поредната мистериозна структура, която подозрително наподобява глава на статуя.

Така поне я определя уфологът.

Според Уоринг учените от НАСА отдавна не се интересуват от подобни обекти, тъй като вниманието им сега е насочено към нещо друго, върху това, което сега правят марсоходите, изследвайки проби от марсианските скали.

Според изследователя откритата „глава“ има черти на интелигентно същество, може би дори дете на 10-14 години. Тя има къдрава коса, пълни бузи и изпъкнала брадичка. Уфологът смята, че това е изображение на женска глава, тъй като тя е с дълга коса, вероятно събрана на кок на върха на главата.

Уоринг предполага, че статуята е обърната към залязващото Слънце. Лицето е около 7 сантиметра. Може би този вид има малък ръст, тъй като височината на статуята е около 30 сантиметра. Въпреки че може да е само малка фигурка.

Изследователят отдавна излага версията, че марсианските разумни същества са били с малък ръст, около 30 сантиметра. В същото време те притежават висок интелект.

„Човекът е доставен на Земята от Марс“

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *