Колелата на Йезекил се появиха отново близо до Слънцето

Въпросът е: Кога ще полетят към Земята?

След като светът успешно преодоля декември 2012 г., когато Нибиру не пристигна и обещаният Апокалипсис не дойде, любовта на масите към свидетелите на Нибиру рязко се трансформира от безпрецедентен интерес към раздразнение и дори омраза.

Въпреки че всъщност емоциите на тези, така да се каже, широки маси са доста странни: беше им позволено да поживеят още малко по-спокойно, но вместо да се радват, те се възмутиха.

Въпреки това, с настъпването на 2020 г., пандемията и мерките за борба с нея, темата за Нибиру отново излезе на преден план. Съдейки по това как глобалистите методично унищожават и икономиката, и цивилизацията като цяло, те определено се готвят за определени събития, сред които често се споменава пристигането на анунаките за инспекция.

И така, на този прекрасен фон, в края на октомври 2021 г. в канала N25D се появи следното видео:

Тъй като това не може да бъде, защото никога не може да бъде, първото нещо, което идва на ум, е някакъв атмосферен ефект или отблясък на обектива. Във видеото за 1 ноември обаче виждаме почти същото нещо, само че странният обект се е изместил:

А на 3 ноември обектът или вече стана видим или е на фона на Слънцето, или се е скрил зад него:

Естествено, сега възниква въпросът: какво беше това? Да вярваме ли на очите си или не? Нека се опитаме да разберем.

Първо, нека започнем с това, че по подобен начин, тоест с някакво колело с кръст в центъра, древните рисунки изобразяваха небесно тяло, което накара цивилизацията, създала чертежа, да бъде занулена:

Второ, подобни обекти се виждат от време на време от сателитите на НАСА:

Трето, същите спътници от време на време виждат някакви кръгли обекти близо до Слънцето. Понякога са черни:

Понякога светят и предизвикват слънчеви изригвания

Четвърто, когато се използват различни филтри (от филтри на обектива до цифрови филтри), често може да се видят някои неразбираеми обекти близо до Слънцето.

И накрая, като пето, вече има милиони снимки и видеодоказателства за наблюдение на нещо аномално в небето. Дори половината от тези доказателства да бъдат логично обяснени, все още остават много:

Въз основа на горното смятаме, че обектът, заснет от N25D, е абсолютно реален. В резултат на това е време светът да се подготви за Пристигането. Някой ще отиде в Рая, някой в ​​Ада, някой ще остане на Земята, която ще изглежда като Преддверие на Ада, така че следим развитието на събитията.

thebigtheone

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *