Рептилоидните същества живеят и днес, но са невидими за хората, показва изследване

Човечеството води летописи за рептилоидни същества през цялата си история. Археолози откриха в Месопотамия статуи на хуманоидни гущери, които са на 7000 години.

Ведическите писания описват нага като змиевидни същества, които променят формата си. Зулуските шамани вярват, че светът се управлява от Читаури, зловеща саурианска сила.

Древните шумери са писали за могъща и манипулативна група извънземни, наречени анунаки. Местните племена на Централна Америка почитали бога на змията Кетцалкоатъл. В Азия управляващите императори произхождат от „драконов“ род.

Повечето скептици отхвърлят тези истории като митология и културни традиции. Въпреки това, една група учени намериха доказателства, че нашите предци са били свидетели на съществуването на истински рептилоиди. Освен това те стигнаха до заключението, че този мистериозен вид продължава да съществува и днес.

През 1990 г. започват революционни изследвания в Университета на Ню Мексико. Федералното правителство финансира изследвания на N, N-диметилтриптамин, най-мощният психеделик на планетата Земя. Известен още като DMT или „духовна молекула“, това е естествено срещащ се химикал, който може да се намери както в растенията, така и в животните.

Рик Страсман, уважаван доктор по медицина и доцент по психология, е провел клинични изпитания. Той поставя над 400 инжекции на 60 различни субекта. Това, което открива по време на петгодишния проект, променя възприятието му за реалността завинаги.

Участници

Доброволните кандидати преминават строг процес на подбор. Всеки от тях преминава през пълен психологически преглед, за да се увери, че е в добро състояние и няма скрити психични заболявания. След приключване на първоначалния преглед лекарите извършват подробен физически преглед.

Лабораторните изследвания и електрокардиограмите са потвърдили, че лицето е в оптимално физическо здраве. Първоначално голям брой кандидати били сведени до последната група внимателно подбрани доброволци.

Възраст, пол, етническа принадлежност, професия и религиозни вярвания варират значително. За да елиминират външните влияния и да поддържат контрола на околната среда, участниците не са имали никакъв контакт или комуникация помежду си.

Двойно сляпо изследване

Сеансите се провеждали в клинична болница. Лекарството се прилагало интравенозно от медицинския персонал, като дозите варират при всяка сесия. Изследователите искали нищо неподозиращите пациенти да нямат предварителни очаквания. Медицинските сестри наблюдавали отблизо жизнените показатели на пациента, включително температура, сърдечен ритъм и кръвно налягане.

В някои експерименти било измервано и разширяването на зениците. Двадесет минути след инфузията д-р Страсман питал пациентите за усещанията им. Респондентите били питани какво чувстват, чуват, вкусват, помиришат и наблюдават.

Скоро се появило поразително откритие: повече от половината от доброволците казали, че са се сблъсквали с почти идентични влечугоподобни същества.

Появата на рептилоидите

Поразително сходство постоянно се проявявало в докладите от първа ръка на участниците в експеримента. След като DMT започвал да действа, цветните калейдоскопични мандали се премествали във фокус, като ги заобикаля зашеметяващ вибриращ звук. Постоянно се усилвал, докато потребителят не излети от тялото си и не попадне в друго царство.

Изведнъж се озовавали в стая, пълна с причудливи апарати. Рептилоидите се появяват бързо, сякаш очакват пристигането на хората. Други подчинени нечовешки посетители също са чести, включително масивни богомолки, андроидни роботи и сиви извънземни.

Рептилоидите общуват телепатично, като извършват различни тестове. Психонавтите   били обзети от дълбок ужас.

Ето някои цитати, събрани от разследващия екип на програмата за ефектите на рептилоидите върху наблюдателите:

– вдъхват силно чувство на страх

– студени и безразлични

– изключително умни / бързо мислещи

– фокусирани върху техническата работа

– преследват собствените си цели

– големи очи, здрава кожа, ципести крака, остри нокти

В продължение на половин век се събират данни от експеримента. Учените   събрали стотици доказателства, които сочат ясна връзка между пътуванията с DMT и ектотермичните нападатели. Потребители от различни места, произход и духовни пътища споделят зловещи паралелни свидетелства.

Анализаторите са предположили какво може да е причинило това явление, но те останали с повече въпроси, отколкото отговори. Някои предполагат, че променящата ума субстанция отваря портал към друго измерение.

Други твърдят, че той активира по-рано спящи области на мозъка, позволявайки на хората да преодолеят предишните си ограничения. Физиците смятат, че в момента хората могат да видят само 0,005% от спектъра на видимата светлина.

Различни форми на живот могат да съществуват извън нашите пет сетива. Може би DMT премахва щорите и разкрива това, което винаги е било там.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *