Щамът omicron е назован в чест на главната звезда на Рептилоидите?

Новият щaм на к*р*н*в*р*с*  кой знае защо получи името омикрон, което може да се счита за нещо като рожден ден на някаква нова заплаха

И някак изненадващо съвпадна, че 30 януари 2020 г., рожденият ден на пандемията, и 26 ноември 2021 г., рожденият ден на новата чума, са разделени от магическо число от 666 дни. Тъй като съвпадението е наистина фантастично, конспиролозите решиха да се обърнат към друга фантастична литература, която може би обяснява всичко.

Според справочниците по астрономия с буквата Ом*кр*н е наречена двойна звезда в съзвездието Дракон, по-малката от които астрономите не могат да видят, а по-голямата е бял гигант с радиус 30 слънчеви.

Намира се от нас на магическо разстояние от 322 светлинни години. И ако изчислите разстоянието още по-точно, тогава цифрата се оказва още по-магическа – 322,93 светлинни години. Една от особеностите на *m*cr*n е фактът, че в Северното полукълбо тя никога не слиза зад хоризонта.

Следващият пакет информация за тази звезда може да бъде намерен в справочниците по уфология, съставени въз основа на съобщения, получени от контактьори. Пишат следното:

Драконовият молец (Dragon Moth) или, както го наричат ​​още *м*кр*н, Драконианците са една от фракциите на тъмните цивилизации зад Групата Орион. Тези рептилоидни същества са изключително злобни и жестоки. Тяхната зона на отговорност е регионът на Иран и Ирак – те стоят зад терористичните групировки, които управляват тези страни. Omicron Dragon е главната звезда на тяхната планетарна система.

Драконианците от *м*кр*н не са основните в тъмния консорциум, но работят сякаш след по-напредналите цивилизации, по-специално в момента те са поддръжници на силите на Орион.

В по-ранното минало те са били наемници на анунаките, които са имали война с нефилимите. По време на тази война, заедно с Орион, в Сибир е изградена така наречената Драконова мрежа, по-късно разширена в Южна Азия и достигаща до Южна Америка.

Мрежата се контролира от програма, която контролира и стартира сценария Армагедон. Ето защо сега тези или онези режими под контрола на драконианците се стремят да получат достъп до всички структури на технологичното устройство на артефактите. Веднага след като бъде получен пълен контрол, Армагедон ще бъде задействан и ще започне събирането на енергия от жертвите.

В консорциума от тъмни цивилизации *м*кр*н, драконианците са като военно крило. Те са   специалисти по военна стратегия, така че войната и тероризмът са тяхната тема. Други области на техните интереси са енергията, добита от хората, трансхуманизма, демографията и психотронния контрол на съзнанието.

В замяна на военни услуги, по-напредналият Орион дава на Драконианците защита от висши цивилизации, което е реализирано чрез създаването на така наречената Фантомна пространствена матрица, където са всички. Орионците са големи специалисти в създаването на червееви дупки и сега тяхната стратегическа задача е да се опитат да вкарат цялата Земя в своята Матрица, като придобият пълен контрол над нея.

Гласовете в главите на астропати и телепати, разбира се, не са много надежден източник на информация. Въпреки това 666-те дни между иновациите на модната болест също са доста странно съвпадение. Освен това телепатите обясняват добре приятелството между Китай, Иран и Руската федерация.

Имаше и един като Хюсеин, но съдбата му не се нареди добре. Става ясно също така, че тази група държави се интересуват от такива региони като Венецуела и Сирия – очевидно има някои важни компоненти от тази мрежа. И щом се установи контрол над тях – значи Армагедон ще бъде включен.

Естествено, в момента всичко това е само теория на конспирацията и то доста хард, тоест не се вписва в главата на обикновен човек от улицата. Но ако заработи, което може да е доста скоро, 666 дни след обявяването на глобалната к*р*нт*н*, ще чуем някои актуализации по Третата световна война, а не само такива прослави на *m*cr*n. По дата това се пада някъде на 6-7 януари, така че следим развитието на събитията.

strangeplanet

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *