30 торнада едновременно удариха Съединените щати

Китай използва климатични оръжия?

Известният тайвански изследовател Скот Уоринг на страниците на своя блог изказа предположения за причината за катастрофалните торнада, възникнали в Съединените щати.

Той смята, че катаклизмът може да бъде причинен от китайските военни от тяхна територия.

Уоринг обръща внимание на последните развития в подготовката за предстоящите олимпийски игри в Китай. Факт е, че САЩ решиха да бойкотират това събитие, а Поднебесната империя обеща да отговори на Съединените щати за неуважение към страната.

Привърженикът на конспиративните теории смята, че торнадата, които удариха Съединените щати, са дело на китайските военни, които уж са използвали най-големия радиотелескоп в света като климатично оръжие.

Тридесет торнадо, които внезапно удариха Съединените щати през нощта, убиха около 100 души. Малко преди тези събития светът научи как Китай манипулира времето, за да предизвиква валежи и да изчисти въздуха в Китай в район с размерите на Аляска.

През януари 2020 г. в провинция Гуейджоу (Китай) започна работа най-големият в света радиотелескоп с 500-метров  отвор. Уоринг счита, че този телескоп може да бъде инструмент, способен да създава торнадо.

Изследователят се позовава на известната американска програма HAARP в Аляска, която е била насочена към изследване и управление на времето. Той смята, че Китай може да е откраднал схемите и резултатите от изследванията, за да създаде свой собствен HAARP.

Уоринг смята, че важен момент е, че торнадото не се появяват наведнъж 30 броя. Особено през нощта, когато температурата е под нулата. Торнадото обикновено идва през летните месеци, както знаят много метеоролози, подчертава изследователят.

 

По материали на esoreiter

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “30 торнада едновременно удариха Съединените щати

  1. -ЯВНО ИМА НЕЩО…ГНИЛО ПРИ КИТАЙЦИТЕ , КРИЕЩИ НАМЕРЕНИЕТО на Компартията : ДА …ПОРОБИ САЩ , затова и ги Атакува – Разнообразно, а чифутите им помагат, съдействат,насочват…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *