Луис Елизондо: „Земята е зоопарк, управляван от извънземни“ (видео)

В неотдавнашно участие в подкаст бившият специален агент на контраразузнаването на армията на САЩ, промоутър на НЛО и медийна личност Луис Елизондо обясни защо твърди, че мистериите с НЛО са го направили „мрачен“ – Земята по същество е зоопарк, управляван от космически пришълци.

Луис Елизондо ръководи тайна програма за разследване на НЛО, известна като Разширена програма за идентификация на аерокосмическите заплахи (AATI) от 2007 до 2012 г., финансирана от правителството на САЩ, което похарчи 22 милиона долара от годишния бюджет на Министерството на отбраната от 600 милиарда долара.

Елизондо:

„Ами ако се окаже, че има друг вид, който е дори по-високо от нас на тази стълбица? Нужни ли са ни социалните институции, които имаме днес, имаме ли нужда от държавата и религиозните организации, които имаме днес, ако се окаже че има нещо друго, или някой друг, технологично по-напреднал и вероятно по-напреднал от еволюционна гледна точка? Губим ли си времето напразно? Или правим точно това, което трябва да правим?

Ами ако се окаже, че човечеството всъщност е просто поредното животно в зоологическата градина? Ако преди сме се виждали в ролята на пазач на зоологическата градина, може би сме просто още един експонат в нея? Какво би означавало това за нас?

Така че, когато казвам „мрачен“ имам предвид, че ще дойде време, когато трябва да се примирим със себе си, каквото и да означава това, каквато и философска гледна точка да заемаме. Това ще засегне всички нас. И мисля, че това е важно. Дали сме в ситуация, в която историята може да се наложи да бъде пренаписана? Това имах предвид“.

Тази хипотеза е продължение на твърдението на Чарлз Форт, че някакъв нечовешки ум по същество управлява Земята като затвор или мравуняк, за да ни наблюдава, и е в основата на твърденията за „планета-затвор“ от някои съвременни теоретици на древните астронавти. Той също така вероятно беше първият, който обясни странни появи и изчезвания на хора с хипотезата за отвличане на извънземни и беше един от най-ранните привърженици на хипотезата за извънземни, по-специално, предполагайки, че странни светлини или обекти, наблюдавани в небето, може да са извънземни космически кораби.

Обърнете внимание, че в предположенията на Елизондо, че съществуването на извънземни ще изисква свалянето на социални, политически и културни структури в полза на нов, по-утопичен свят, подчинен на по-висша небесна сила, има отчетливо ехо на християнския миленаризъм. Трудно е да не се види в думите му за „човешката зоологическа градина“ – християнският Апокалипсис от Откровение, преосмислен с научни термини.

Подобна хипотеза може да се види и в случая с Матилда О’Донъл Макелрой, старши сержант в медицинската служба на ВВС на женската армия. Тя твърди, че е интервюирала извънземно на име „Ейрл“, което е оцеляло след катастрофата в Розуел през 1947 г. Създанието й казва откъде са дошли и защо на Земята.

Лорънс Р. Спенсър, автор на Interviews with Aliens, твърди, че е получил писмо от Матилда, в което тя разкрива информация за поредица от интервюта с Ейрл. Тя пише, че Експедиционните сили на Домейна, раса от същества, са провеждали операции в Слънчевата система през последните 10 000 години и са използвали астероидния пояс като междугалактическа база.

В писмо до Макелрой пише: „Човечеството трябва да знае отговорите на въпросите, съдържащи се в тези отговори: Кои сме ние? Откъде сме дошли? Каква е целта ни на Земята? Ако има разумен живот някъде във Вселената, защо не се е свързал с нас? Жизненоважно е хората да осъзнаят опустошителните последици за нашето физическо и духовно оцеляване, ако не предприемем ефективни действия за справяне с дългогодишните и широко разпространени последици от извънземната намеса на Земята.“

В своите бележки Матилда пише:

„Земята е малка планета в края на галактиката. Това прави Земята много изолирана географски от по-концентрираните планетарни цивилизации, които съществуват към центъра на галактиката. Тези очевидни факти направиха Земята подходяща за използване само като зоологическа или ботаническа градина или за сегашното й използване като затвор – но не и за много друго.

30 000 г. пр.Хр. Земята започва да се използва като бунище и затвор за IS-BEs, които се смятаха за недосегаеми, тоест престъпници или неконформисти. IS-BEs са заловени, електронно затворени и донесени на Земята от различни части на „Старата империя“.

Подземни станции за амнезия са създадени на Марс и на Земята в планините Рувензори в Африка, Пиренейските планини в Португалия и степите на Монголия.“

През 2009 г. в YouTube беше пуснат късометражният филм CGI филм „Бившата Есма 2008“ от ESMA movies, в който игриво дете (извънземно) с девиантно поведение е трансформирано в човек и заточено на Земята от извънземни след нарушаване на мира на тяхната планета.

Видеото има странна концепция, но донякъде напомня на това, което Елизондо, Чарлз Форт и Матилда говорят за Земята като затвор за IS-BE, които бяха изпратени тук, хванати в електронни капани.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *