Огромен дискообразен НЛО е открит на Марс

Известният уфолог и виртуален археолог Скот С. Уоринг отново сподели своя необичайна находка

На снимка на повърхността на Марс, направена от космически кораб на НАСА, уфологът е забелязал очертанията на огромен дискообразен обект, който вероятно се е разбил, сблъсквайки се с повърхността на планетата.

Според уфолога обектът има дискообразна форма. Най-вероятно НЛО се е разбил, блъскайки се в повърхността на Червената планета.

Обектът с размери около 15 метра е частично заровен под марсианската почва. Това според уфолога предполага, че НЛО преди сблъсъка е имал висока скорост, така че пилотът на апарата се е опитал да забави движението му по повърхността на планетата.

Уфологът смята, че още преди падането НЛО е бил сериозно повреден, тъй като пилотът му нямал друг избор, освен да кацне аварийно. Изследователят обръща внимание на факта, че дори извънземните кораби имат своите недостатъци.

Каньонът, където е открит странният обект, може да е бил запълнен с тези седиментни слоеве, които впоследствие са били унищожени, най-вероятно от вятъра. Удължените хълмове могат да представляват области от скали, които са по-издръжливи поради разликите в размера на седиментните частици, химически промени или и двете.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *