Учени: Свидетелите на НЛО получават увреждания на мозъка

Хари Нолан, професор по патология в Станфордския университет, който е публикувал повече от триста научни статии и притежава десетки патенти, е посветил последните десет години на изследване на мозъчните увреждания на свидетели на НЛО.

Според таблоида The Sun, хората, които са виждали НЛО, често имат мистериозни мозъчни увреждания.

С професор Нолан се свързали представители на ЦРУ и други американски структури и поискали да участва в изследването на биологични проби от пилоти, които са се сблъсквали с НЛО. Американците искали да разберат как срещата с неизвестни въздушни явления се отразява на мозъка на пилотите.

Хари Нолан заяви, че свидетелите на НЛО имат характеристики на бялото вещество на мозъка, характерни например за хора с множествена склероза.

Това са вид белези, които могат да бъдат открити с ЯМР. По принцип това са области от мъртва тъкан, които се появяват, когато имунната система атакува мозъчната материя„, казва Нолан.

Професорът изследвал с ядрено-магнитен резонанс  около 100 пациенти, сред които има служители на отбрана и държавни предприятия, участващи в тайни държавни проекти. Засега няма обяснения за аномалиите, разкрити в техните мозъци.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *