Ури Гелер: Извънземните се готвят да осъществят контакт с човечеството

Известният екстрасенс Ури Гелер (Uri Geller) каза, че предстои извънземен контакт, който ще се осъществи след много години изучаване на човечеството, съобщава Daily Star.

Това изявление е направено от Ури Гелер след проучване на документи на НАСА, сочещи, че извънземните са на Земята от древни времена. Гелер вярва, че човечеството ще види кацане на зашеметяващ извънземен космически кораб, който според него ще бъде подобен на продукция на Стивън Спилбърг.

В интервю за The Sun той каза: „Мисля, че ни изучават. Не знам какво всъщност искат.“

Ури предполага, че първият контакт може да се случи на територията на Белия дом в Съединените щати. Извънземните ще се свържат предварително със Земята, за да направят своето „зрелищно“ кацане.

Според Ури Гелер това събитие ще се случи през следващия век и ще бъде много впечатляващо.

„Не мисля, че говорим за хиляди или дори стотици години. Ако трябва да направя рационално и логично предположение, бих казал, че това ще се случи след 60-75 години“, каза 74-годишният екстрасенс.

Екстрасенсът от израелски произход не е чужд на извънземните дела. Според него по-рано в тази посока е работил с ЦРУ и по искане на НАСА е проучвал останки на извънземни кораби. Той също така смята, че Пентагонът „знае много повече, но не ни казва“.

Гелер не знае защо извънземните най-накрая са решили да разкрият присъствието си, но той наистина вярва, че извънземните са приятелски настроени. Той вярва, че ако не бяха приятелски настроени, ние отдавна щяхме да бъдем унищожени.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Ури Гелер: Извънземните се готвят да осъществят контакт с човечеството

  1. Ти да видиш !!! Хайде , че се изпренадеяхме . От толкова много време и толкова много „прогностаци“ ни го обещават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *