Огромен извънземен лабиринт е открит на спътник на Сатурн

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг направи още едно откритие, докато изучава изображения на НАСА.

Този път той е открил 400-километров извънземен лабиринт на спътника на Сатурн – Титан и разказва за това на официалния си сайт.

На първо място, уфологът се съсредоточава върху това, че при изучаване на изображенията той е добавил повече рязкост, което е направило възможно да се видят мистериозни структури на Титан, които наподобяват формата на лабиринт.

Скот Уоринг е озадачен: „Как е възможно това извън Земята“. На този фон експертът предположи, че въпросното небесно тяло изобщо не е спътник, а древна космическа станция.

Освен това Уоринг е открил, че лабиринтът е отбелязан на картата на Титан като Ginaza labyrinthus. Затова уфологът смята, че НАСА е наясно със съществуването на тези структури.

„Това е сложна мрежа от проходи или пътеки. Това беше липсващото доказателство, от което се нуждаех. С определянето на тази област НАСА всъщност признава съществуването на тези структури! Такива доказателства са неоспорими. Трябва ли да казвам повече? Може би малко? Радиусът на Титан е 2574 км, което означава, че ширината на този лабиринт е около 70 км, а дължината е повече от 400 км. Сега знаем защо НАСА размива толкова много тази карта на Титан“, отбелязва експертът.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *