Бившият шеф на космическата сигурност на Израел твърди, че извънземните са тук

„Галактическата федерация“ чака хората „да достигнат етапа, в който разбираме… какво представляват Космоса и космическите кораби“

Бившият шеф на израелската космическа сигурност Хаим Ешед, ръководител на космическата дирекция на Министерството на отбраната на Израел, твърди, че земляните са в контакт с извънземни от „галактическата федерация“.

Той казва, че извънземните са поискали да не се публикува информацията, че са тук – човечеството все още не е готово. Извънземните са проявили голямо любопитство към човечеството и се стремят да разберат „тъканта на Вселената“.

Има споразумение между правителството на САЩ и извънземните и са подписани споразумения за сътрудничество между видовете, включително „подземна база в дълбините на Марс“, където се намират американски астронавти и представители на извънземните.

Ешед добави, че президентът Доналд Тръмп е бил наясно със съществуването на извънземните и е бил „на ръба да разкрие“ информацията, но е бил помолен да не прави това, за да предотврати „масова истерия“.

Те изчакват човечеството да се развие и да достигне етапа, в който разбираме, като цяло, какво представляват Космоса и космическите кораби“, казва Ешед, имайки предвид Галактическата федерация.

earth-chronicles

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *