Мистериозен случай на телепортация с аржентинско семейство

В началото на февруари 2022 г. се е случил много странен инцидент с трима граждани на Аржентина.

По някакъв невероятен начин те изминали 26 километра по магистрала с колата си само за минута.

Според местния вестник Info Huella, семейство от трима жители на град Викторика, провинция Ла Пампа, е карало колата си по магистрала 105 късно през нощта, прибирайки се в дома си в съседната провинция Сан Луис.

Около 12 часа сутринта семейната двойка и синът им стигнали до пътна арка, наречена „Сан Луис“ , на границата на провинциите и изведнъж забелязали много светлини в небето.

„Когато видяхме светлините, отначало помислихме, че това е отражение от осветлението на селскостопанските оранжерии на Викторика, но след това разбрахме, че е нещо друго, защото все още бяхме твърде далеч от града“, казва двойката.

След това, според хората, изминала само една минута, така им се стори, и изведнъж разбрали, че се движат по булевард Augustine Bortirie във Викторик.

Когато спряха, те обърнали внимание на GPS устройството си, което показвало, че въпреки че вече са изминали почти целия определен маршрут до дома си, им остават още 26 км. А 26 км е   разстоянието, което разделя арката „Сан Луис“, където забелязали странни светлини в небето, и дома им във Викторик.

Едва когато изминаха няколко пресечки надолу по Ave Agustín Bortiri, GPS им внезапно се върнал на нула.

Интересна подробност – и тримата онази вечер по някаква причина приели случилото се за даденост и дори не го обсъдили помежду си. Но на следващия ден те, сякаш се събудили от „кома“, започнали да се чудят да се опитват да си спомнят какво им се е случило. И едва тогава разбрали, че спомените им са объркани и не знаят какво им се е случило.

Журналистите не разкриват самоличността и на тримата по тяхно искане, а само споменават, че това семейство живее на село и е фермерско.

Има предположение, че извънземни биха могли да отвлекат семейството, тъй като феноменът „липсващо време” е много характерен за подобни случаи. Особено като се има предвид факта, че в Ла Пампа през 1983 г. имаше известен случай в уфологията за отвличане на човек на име Хулио Платнер от извънземни.

След като тази история се разпространи в социалните мрежи, се появи версия, че семейството е могло да влезе в случаен портал в пространство-времето и да се телепортира на 26 км.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *