Кой води в световната класация за най-голямо мъжко достойнство

Това са мъжете от Еквадор, а най-малко е при камбоджанците, установиха експерти от британската онлайн аптека From Mars, съобщава The Sun.

Специалистите по фармация събрали данни за дължината на мъжките достойнства от 86 страни. Средната дължина в работно състояние е 14,46 см. Челната тройка включва мъжете от Еквадор (17,6 см), Камерун (16,69 см) и Боливия (16,51 см), в края на класацията са камбоджанците (10,4 см).

Средната дължина у българите е 15,2 см и те са на челното 25 място в света.

„Независимо дали мъжете са загрижени за размера, формата или друг аспект, повечето са се чудили в един или друг момент дали достойнството им е достатъчно голямо. Истината е, че собственикът е много по-склонен да се тревожи за размера, отколкото неговите партньори по легло“, казва фармацевтът Навийн Хосла.

Мъжете не бива да се разстройват, ако размерът им е по-малък от средния за страната, тъй като проучването разчита на данни, които са отчитани самостоятелно от участниците в изследването, отбелязват авторите. Това означава, че респондентите са имали възможност да си припишат няколко допълнителни сантиметра или просто да направят грешка при измерването.

 

Последвайте ни в Телеграм

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *