НЛО всъщност са машини на времето

Според редица конспиролози хората могат да използват НЛО, за да пътуват назад във времето и да предотвратят Третата световна война.

Твърди се, че хипотетичен космически кораб може да бъде използван за промяна на хода на нашата историческа времева линия.

Любителите на пътуването във времето и извънземните споделят много диви и креативни нови теории от началото на настоящата война в Украйна. Но една идея, която наистина завладя въображението на хората, успя да обедини и двата лагера – че НЛО всъщност са кораби, използвани от героични хора от бъдещето, които искат да ни посетят. Вълнуващата възможност дори е била разгледана от някои учени, които вярват, че НЛО и UAP (неидентифицирани въздушни феномени) всъщност могат да бъдат хора.

Майкъл Мастърс, професор по биологична антропология в Техническия университет в Монтана в САЩ, каза за Space.com: „Знаем, че сме тук. Знаем, че хората съществуват. Знаем, че имаме дълга еволюционна история на тази планета. И знаем, че нашата технология ще стане по-напреднала в бъдеще. Мисля, че най-простото обяснение е, че това сме ние [летящи НЛО].“

Той предположи, че тези кораби могат да бъдат „антрополози, историци, лингвисти“, идващи в съвремието, за да „получават информация“ по начин, който не е възможен с днешните технологии. Чудесата на древния и съвременния свят могат да бъдат посетени дори от „туристи във времето“, които искат да видят забележителности, отдавна изчезнали от лицето на Земята, добави професор Мастърс.

Но някои отидоха по-далеч от това, като твърдят, че предполагаемите пътници във времето всъщност са герои, които се опитват да ни спасят от самите нас. Коментаторите Рос Култхарт и Ричард Долан са сред тези, които обсъждат възможността те да бъдат мисия за предотвратяване на Третата световна война в настоящата геополитическа ситуация.

Миналата година скептикът Робърт Шифър нарече идеята за НЛО като устройство за пътуване във времето „силно съмнителна“. Той каза: „Така , според Мастърс, просто въртите нещо достатъчно бързо и то започва да изкривява пространството и дори да изпраща нещата назад във времето. Това е много съмнително твърдение.“

ufonews

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *