8 царе, дошли от небето, са управлявали Земята цели 241 хиляди години

През последните години учени в много региони на древна Месопотамия откриха документи, които много вероятно представляват  ръкопис, наречен Списък на шумерските царе, който подробно описва как нашата планета е била управлявана от осем мистериозни царе в продължение на 241 000 години в далечното минало.

В текста дори се посочва, че тези владетели са „слезли от небето“.

Списъкът на шумерските царе съдържа невероятна история, в която за мнозина е трудно повярват.

„След като царското семейство слезе от небето, те отидоха в Еридуг. В Еридуг Алулим стана цар; Той управлява 28 800 години. Аладжар управлява 36 000 години. 2 царе; Те управляваха 64 800 години…“

„В 5 града 8 царе са управлявали 241 200 години. Тогава наводнението отми … ”(Това се съдържа в първата част на списъка на шумерските царе).

Но как е възможно осем царе да са управлявали Земята в продължение на 241 000 години? Експертите смятат, че отговорът е прост: списъкът съчетава праисторически и „митологични“ династични владетели, които са се радвали на дълги и малко вероятни кралства с по-правдоподобни исторически династии.

С други думи, учените ни казват, че някои от нещата в списъка на шумерските царе са верни, но други, като невероятно дългото царуване, не могат да бъдат.

Освен това Списъкът на шумерските царе не само ни казва колко дълго са царували тези царе на Земята, но също така изрично посочва, че тези осем царе са „слезли от небето“, след което царували невероятно дълъг период от време.

Любопитно е, че списъкът подробно описва как тези осем царе загинали по време на Големия потоп, който залива Земята. Списъкът също така подробно описва случилото се след Потопа, тъй като в него ясно се казва, че „други членове на кралското семейство са слезли от небето“ и тези мистериозни царе отново са управлявали човека.

Но дали списъкът на шумерските царе е смесица от исторически точни царе и митологични същества? Или е възможно учените да са класифицирали определени владетели като митологични поради техните специални характеристики?

В продължение на десетилетия хората вярваха, че подробната история в списъка на шумерските царе, тоест царе с невероятно дълъг живот, изчезването им по време на Големия потоп и замяната им с нови царе, дошли от небето, е просто поредната поредица от митологични истории.

Въпреки това, има много автори и изследователи, които не са съгласни с това, предполагайки, че това, което е в списъка на шумерските царе, изобщо не може да бъде митология и посочват, че днес учените частично признават някои от царете, описани подробно в списъка.

Това, че в списъка на шумерските царе се споменават осем царе, техните имена и дълги царства, както и произходът им – царски особи, слезли от небето – накара мнозина да се чудят:

Възможно ли е това, което е написано в списъка на шумерските царе, да са истински исторически връзки? Какво би се случило, ако преди хиляди години, преди съвременната история, нашата планета е управлявана от осем царе от друг свят, които идват на Земята от далечно място във Вселената и управляват Земята в продължение на 241 000 години и след това отлитат на небето?

Ами ако детайлите, открити в списъка на шумерските царе, са сто процента точни и че, за разлика от традиционните учени, тези неустоими царувания са били възможни във време, когато цивилизацията, обществото и нашата планета са били много различни от това, което имаме днес?

Тези древни текстове доказват ли, че Земята е била управлявана от древни астронавти в продължение на 241 000 години? Или, както споменават учените, списъкът на шумерските царе е просто смесица от исторически записи и митология?

Струва си да се спомене, че в древния текст има владетел, който е потвърден археологически и исторически; това е Енмебарагеси де Киш, около 2600 г. пр. Хр.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “8 царе, дошли от небето, са управлявали Земята цели 241 хиляди години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *