Ако сте простили на този, който ви е наранил, тръгнете си незабавно

Четири причини

Ако човек ви е направил мръсен номер и сте му простили, трябва да направите още едно важно нещо. Отдалечете се максимално далече от този човек и не поддържайте връзка с него.

Простили сте – страхотно! Много щедро от ваша страна. Само че той не ви е простил, в това е проблемът.

Сега знаете лошите неща за този човек, нали? Видяхте тъмната му страна, разбрахте на какво е способен и можете да кажете на другите.

Няма да кажете на никого! Но той преценява сам и се страхува. А страхът поражда омраза. Човек, на когото е простена подлостта, ви мрази заради това, което знаете.

И го прави умишлено. Той разбира какво прави и защо. И така, от самото начало, без никаква причина от ваша страна, той ви е ударил. Той ви е наранил без причина. Това е неговата природа. И сега той има причина – разобличихте го.

Вашата щедра прошка силно контрастира с подлостта на човека. Понижихте самочувствието му с добротата си. Това също е смущаващо за него. Кой си мислиш, че си, след като си решил да простиш?

Изглежда, че сте безопасна мишена. Тъй като си простил такова злодеяние, такава низост, ти си безотговорен и безхарактерен.

И този, който безпричинно ви е наранил, пак ще атакува и ще нанася удари. За жалост. Сега тръгвайте и стойте, колкото се може по-далече от него!

Защото, може би, сте простили. Но този, който ви е причинил зло, няма да ви прости. Никога!

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *