Враждебни същности контролират съзнанието ни

Паразити в съзнанието: алтернативна теория за причините за лошо настроение

Случвало ли ви се е „случайно“ да започнете чупите предмети, да се удряте в ъглите на мебелите, да се самонаранявате? Или да сте в лошо настроение без причина?

Има предположение, че това е причинено от действията на паразити на съзнанието. Разбира се, „паразити“ е само думата, която най-добре описва ситуацията. Можете да наречете това както искате.

Паразитите се хранят с негативни емоции

За целта си те намират някакъв травмиращ момент в паметта на човека. След това   карат жертвата да се чувства безпомощна, отчаяна и безполезна. Човек започва да търси оправдания и намира „доказателства“ в паметта. Получава се порочен кръг. Емоциите са спуснати „отвън“, а след това човекът се самонавива.

Паразитите могат да поемат контрол над тялото за част от секундата и да му навредят (чрез предизвикване на съответните емоции). Или да доведат до самоубийство. Мислите за самоубийство са сигурен знак за атаката им.

Паразитите на съзнанието са открити от много изследователи. На тази тема са написани и книги, една от тях е „Психическа самозащита“ от Робърт Брус. Брус съобщава, че нашето съзнание е повлияно от много невидими духовни източници:

„Очевидно признаването на съществуването на тъмни духовни същности е значителна трудност за мнозина. Има два пътя.

„Първата е да ги разглеждаме като някакъв вид плътни концентрати с отрицателна енергия. Вторият е като видими прояви на собственото подсъзнание или подсъзнанието на други хора; или като самостоятелно съществуващи интелигентни мисловни форми.

Те могат да ни направят нещастни, раздразнителни, объркани, болни, нестабилни, дори луди.“

Вашето разбиране за духовете зависи единствено от вашия житейски опит, вашите вярвания и желанието ви да признаете тяхното съществуване.

Въпреки това, независимо кои или какви са те, ако изобщо съществуват, те трябва да бъдат взети предвид.

Колин Уилсън пише в книгата си „Паразити на ума“:

Непосветените ме питат от време на време дали наистина „виждам“ паразити и вярвам ли, че имат някаква конкретна форма. На това отговарям „не“. За да разберете за какви усещания говоря, представете си тази картина.

„Горещо ви е, уморени сте, всичко някак си започва да се обърква, методично. Щом тръгнеш да пресичаш улицата, покрай теб прелита автобус, който едва не ти смачква крака, целият свят ти изглежда враждебен.

Изчезна обичайното чувство за сигурност, всичко изглежда плашещо крехко и ненадеждно. „Точно така се чувства човек, който е бил нападнат от паразити.

„Преди приемах всичко това за обичайния пристъп на песимизъм и лошо настроение и веднага намерих причина за безпокойство, за да ги оправдая.“

Живеем в свят, в който много от нашите преживявания са невидими за физическото око. През повечето време воалът на третото измерение ни изключва от съзнанието, че „виждаме“ и „чувстваме“ други аспекти от живота си.

Така че следващия път, когато забележите, че в главата ви се появяват негативни мисли, според тези изследователи тези мисли изобщо не са ваши.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *