Извънземните вероятно са превзели Вояджър-1

Извънземните може да са накарали космически кораб на НАСА да ни изпраща съобщения, които изглеждат като глупости.

Вояджър- 1 е космическа сонда, която лети през Слънчевата система и изпраща данни обратно на Земята вече 45 години.

Но наскоро астрономите разбраха, че данните, които той предава, са глупости. Огъващият лъжици Ури Гелер обясни поведението на космическия кораб, който е на 14,5 милиарда мили, на малки зелени човечета.

Самопровъзгласилият се „мистификатор“ влезе в Twitter, за да оцени твърдението на НАСА, че ненужните телеметрични данни са „бъг“. Във видеото си Ури казва: „Това не е бъг. Това са сигнали от извънземна цивилизация.

„Знам твърде много, знам толкова много. Видях, държах, преживях. Ури подписа видеото: „Вояджър 1 напусна Земята през 1977 г. и сега е на 14,5 милиарда мили! „Но сега НАСА получава от нея това, което нарича „невъзможни данни“.

„Техната водеща теория е грешка в неговата система за управление… но може ли да е контролиран сигнал? „Ако питате мен, да – извънземни!“

Неизправността е свързана със системата за контрол на позицията на корба, която контролира позицията на му и неговата антена. Системата приема команди и ги изпълнява нормално, но данните, които изпраща обратно на Земята, вероятно са несистемни. НАСА не съобщи кога е възникнал проблемът или колко дълго продължава.

Мениджърът на проекта с „Вояджър“-ите Сюзан Дод каза: „Този ​​вид мистерия е нещо като норма на този етап от мисията. „И двата космически кораба са на почти 45 години, далеч отвъд очакваното от планиращите мисии. „Ние също сме и в междузвездно пространство, среда с висока радиация, където нито един космически кораб не е летял досега.

„И така, инженерният екип е изправен пред големи предизвикателства. „Но мисля, че ако има начин да се реши този проблем с AACS, нашият екип ще го намери.“

Сигналът от сондата лети 20 часа и 33 минути за да достигне до Земята.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/aliens-forcing-nasa-spacecraft-feed-27105746

Последвайте ни в Телеграм

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *