Мичио Каку: „Сега Пентагонът трябва да докаже, че НЛО са от този свят“

Преди три години д-р Мичио Каку говори на конференция, където разви темата за НЛО, опитвайки се да разбере „защо те не могат да бъдат обекти или кораби от други светове“.

Тогава известният физик-теоретик поиска от участниците в конгреса на НЛО „да представят доказателства“.
Сега Каку твърди, че НЛО не се подчиняват на известните закони на аеродинамиката и са извън обхвата на технологиите, които човек би могъл да създаде днес.

Няколко години по-късно Мичио Каку предположи, че феноменът НЛО е разкрил толкова невероятна технология, че сега военните трябва да докажат, че НЛО не са обекти от други светове.

В скорошно интервю с Джо Роган, Мичио Каку обясни как различни наблюдения са били потвърдени от надеждни свидетели.

„Преди хората, които вярваха в НЛО, трябваше да докажат тяхното съществуване, но сега това бреме премина върху Пентагона, върху военните и те са тези, които сега трябва да доказват, че НЛО не са извънземни технологии.

В миналото учените смятаха за табу да обсъждат или дори да се интересуват от НЛО. През последните години обаче се натрупаха толкова много доказателства, че тази парадигма просто се срина.

!-- Composite Start -->

Интересното е, че тези НЛО не издават шум при преминаване през звуковата бариера, която може да се чуе на километри във всички посоки. Неидентифицираните обекти са практически безшумни и нямат видимо задвижване. Това показва, че обектите не са от този свят, защото в момента нито един свръхсекретно построен самолет или апарат не работи по този начин.

По този начин НЛО не се подчиняват на законите на физиката, действат извън нашето разбиране и нарушават известните закони на аеродинамиката.

НЛО могат да се спуснат до 20 000 метра за секунди, а най-интересното е, че могат дори да се движат под вода, нещо, за което изследователите дори не са знаели преди.

„НЛО се движат с невероятна скорост, от 5 до 20 Мах, което е двадесет пъти по-голяма от скоростта на звука, нещо, което човек не може да издържи, и такъв дрон ще бъде напълно невъзможно да се контролира.“

Сега Мичио Каку признава, че тези обекти не са от този свят и вярва, че „не сме сами и никога не сме били, и че някой ни посещава“.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *