Мичио Каку: „Сега Пентагонът трябва да докаже, че НЛО са от този свят“

Преди три години д-р Мичио Каку говори на конференция, където разви темата за НЛО, опитвайки се да разбере „защо те не могат да бъдат обекти или кораби от други светове“.

Тогава известният физик-теоретик поиска от участниците в конгреса на НЛО „да представят доказателства“.
Сега Каку твърди, че НЛО не се подчиняват на известните закони на аеродинамиката и са извън обхвата на технологиите, които човек би могъл да създаде днес.

Няколко години по-късно Мичио Каку предположи, че феноменът НЛО е разкрил толкова невероятна технология, че сега военните трябва да докажат, че НЛО не са обекти от други светове.

В скорошно интервю с Джо Роган, Мичио Каку обясни как различни наблюдения са били потвърдени от надеждни свидетели.

„Преди хората, които вярваха в НЛО, трябваше да докажат тяхното съществуване, но сега това бреме премина върху Пентагона, върху военните и те са тези, които сега трябва да доказват, че НЛО не са извънземни технологии.

В миналото учените смятаха за табу да обсъждат или дори да се интересуват от НЛО. През последните години обаче се натрупаха толкова много доказателства, че тази парадигма просто се срина.

Интересното е, че тези НЛО не издават шум при преминаване през звуковата бариера, която може да се чуе на километри във всички посоки. Неидентифицираните обекти са практически безшумни и нямат видимо задвижване. Това показва, че обектите не са от този свят, защото в момента нито един свръхсекретно построен самолет или апарат не работи по този начин.

По този начин НЛО не се подчиняват на законите на физиката, действат извън нашето разбиране и нарушават известните закони на аеродинамиката.

НЛО могат да се спуснат до 20 000 метра за секунди, а най-интересното е, че могат дори да се движат под вода, нещо, за което изследователите дори не са знаели преди.

„НЛО се движат с невероятна скорост, от 5 до 20 Мах, което е двадесет пъти по-голяма от скоростта на звука, нещо, което човек не може да издържи, и такъв дрон ще бъде напълно невъзможно да се контролира.“

Сега Мичио Каку признава, че тези обекти не са от този свят и вярва, че „не сме сами и никога не сме били, и че някой ни посещава“.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *