Морските сили на САЩ публикуваха кадри с множество НЛО над военни кораби

Военноморските сили на САЩ пуснаха кадри от мистериозни инциденти, включващи рояк от неидентифицирани дронове около военни кораби

Петте видеоклипа следват публикуването на документите на Пентагона в The Drive за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), забелязани през 2019 г. близо до кораби на ВМС на САЩ край бреговете на Калифорния.

Два НЛО бяха заснети и от есминеца USS Russell. Военният кораб привлече особен интерес заради изтеклото видео на инцидента, публикувано миналата година.

Триъгълният вид на обектите във видеото накара очевидци да спекулират, че НЛО са „летящи пирамиди“.

Служители на Пентагона определиха, че това са безпилотни летателни апарати (БЛА), но произходът им остава неизвестен.

По време на изслушване в Конгреса миналия месец за неидентифицирани въздушни явления, заместник-директорът на военноморското разузнаване Скот Брей каза, че „триъгълният вид е резултат от светлина, преминаваща през очила за нощно виждане и след това записана с рефлексна камера“.

В първото видео, заснето по време на инцидента от 17 юли, се чува глас на моряк, който дава местоположението на кораба. Той е идентифициран като лидер на екипа на SNOOPIE. Тези екипи са съставени от моряци, обучени да провеждат фотографско разузнаване, за да документират неизвестни контакти и други интересни събития.

Може да се чуе морякът да казва: „Имаме изображение на четири вероятно неидентифицирани дрона с неизвестен курс и неизвестна скорост“, каза той. „Контактите се случват на разстояние от хиляда ярда и продължават. Неизвестни са номерата на опашката.“

Видео, направено от USS Russell, показва неидентифицирани летящи обекти над военния кораб, докато плава край бреговете на Калифорния през 2019 г. Друго видео, публикувано от Пентагона, е взето от есминеца USS Paul Hamilton. Видеото показва кадри от Bass Strait, кораб за насипни товари, плаващ под флага на Хонконг.

Документи, публикувани по-рано от американската армия, разкриват, че ВМС вярват, че някой „вероятно използва дронове за наблюдение на военноморските сили на САЩ“.

Американски политици казват, че НЛО се превръщат в проблем на националната сигурност.

Близо до военни бази и брегови линии са наблюдавани самолети да летят без видими двигатели, което повишава възможността очевидци да са видели неизвестна или тайна китайска или руска технология.

В междинен доклад, публикуван от служители на американското разузнаване миналата година, имаше 144 наблюдения на самолети или други неизвестни кораби, летящи с необичайни скорости или траектории. Всички разследвани наблюдения освен едно съдържаха твърде малко информация, за да могат следователите дори да характеризират естеството на инцидента.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Морските сили на САЩ публикуваха кадри с множество НЛО над военни кораби

  1. Това е TR3B и е американско производство. Айде военните да не се правят на ощипани булки! Цял свят вече знае за черните им проекти с подробности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *