Загадъчна сфера е заснета близо до Слънцето. Нибиру?

Известният уфолог от Тайван Скот Уоринг разказва за две необичайни снимки, изпратени му от един от потребителите на Twitter Брус Фентън. На снимките на слънчевия диск се вижда нещо наистина невероятно.

 

На снимките, направени от апарат на НАСА, показват тъмна сфера, която се намира близо до Слънцето. Странният обект се вижда само за няколко минути, но периодично се появява на две различни места близо до Слънцето в продължение на четири дни.

 

Скот Уоринг счита, че това може да е мистериозната планета Нибиру, за която мнозина са чували. Планетата може да използва енергията на Слънцето, за да захранва своите системи и вътрешни градове, смята уфологът.

Изследователят е на мнение, че това е Нибиру, тъй като само напреднала извънземна технология е в състояние да скрие кораб с размерите на планета толкова добре от цялото човечество.

Някои уфолози смятат, че по този начин неизвестен обект отнема излишната енергия от нашето светило, което ще бъде от полза за човечеството, тъй като нарастващата слънчева активност може да повлияе неблагоприятно на всички жители на Земята.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *