Какво правят извънземни кораби на повърхността на Слънцето?

Изследовател е открил наличието на странни „кораби“, летящи над повърхността на Слънцето. Това означава ли, че извънземните могат да контролират звездата?

Това съобщение беше публикувано на 10 юли миналата година и показва необичайни светкавици и мистериозни обекти със зелена светлина, носещи се около звездата.

Известният изследовател Скот Уоринг каза, че за първи път е научил за това от медиите преди около 6 години. Според Уоринг учените са открили множество НЛО около Слънцето.

Те заявиха, че НЛО внезапно се ускоряват и забавят без причина и че правят резки завои на 90 градуса, без да забавят.

Това би потвърдило теорията на учените, според която извънземните използват енергията на Слънцето като гориво за своите космически кораби. Уоринг обясни още, че случаят с откритието на учените „мистериозно“ е изчезнал от интернет.

Уфологът смята, че извънземните могат да контролират Слънцето, за да поддържат постоянна температура на Земята. Но е възможно в него да крият нещо, което просто не се побира в човешкото ни съзнание.

Освен Скот Уоринг, друг изследовател също наблюдава странни подобни кораби далеч от Слънцето.

Това е огромна „извънземна структура“, движеща се по посока на луната на Юпитер – Европа. Някои теоретици твърдят, че този сателит изглежда подозрително като така наречения кораб-майка или междугалактически крайцер.

YouTube каналът SecureTeam и неговият мениджър Тайлър споменаха в свързано видео, че има много научни спорове относно извънземния живот и възможността той да съществува в момента в огромните замръзнали океани на Европа.

Видеото е изпратено до канала от Луис Лий, изследовател на Марс от Бристол (Великобритания). Това съобщава порталът Mirror.

На снимката се вижда ярко светещ Юпитер, а отляво – странна аномалия с невероятно силно сияние. Експертите уверяват, че няма съмнение, че това е една или повече структури заедно.

Възможно е Слънчевата система да бъде нападната от извънземни кораби в търсене на нещо, което все още не знаем.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *