5 реални свръхестествени събития

 

Това е нещо повече от обикновен филм на ужасите.

Вярвате или не в мистиката и свръхестественото, легендите за призраци винаги ще присъстват в нашия свят. По правило такива легенди стават основа за най-страховитите филми. Но най-интересното е, че много от историите са истински. Това не са измислици и фантазии на режисьори, а реални факти от живота.

Няколко реални мистични феномена, от които кръвта се смразява във вените, все едно гледаш филм на ужасите.

1. Призракът от Грийнбриър

Тази история се случи сравнително наскоро – в един студен ден през януари 1987 г. Жена на име Мери Хейстър гледа със сълзи на очи как малката й дъщеря бавно се спуска на дълбочина от 2 метра в земята. Дъщеря й Зона починала уж поради трудно раждане, въпреки че всъщност дори не била бременна. След трагичните събития Зона идвала при майка си като призрак няколко седмици и дори казала кой е виновен за смъртта й. След подобни съобщения Мери отишла в съда и получила разрешение за ексхумация на тялото. В резултат на това виновникът е открит – това бил съпругът на момичето.

2. Клара Селе

В началото на миналия век едно младо момиче, Клара Селе, сама признава, че случайно е подписала споразумение със самия Дявол. По това време тийнейджърката е само на 16 години и живее в Южна Африка. След като сключила опасното споразумение, тя започнала да говори няколко езика, демонстрира способност за левитация и ясновидство. Няколко свещеници трябвало буквално да прогонят злата сила. Тези събития са в основата на филм на ужасите.

3. Призраците на Белия дом

През цялото съществуване на САЩ в Белия дом са били много президенти. И дори сега експертите казват, че призраците на Ейбрахам Линкълн, Хенри Харисън и други президенти живеят там. Самият Уинстън Чърчил твърди, че е видял духа на Линкълн да минава покрай стаята му по време на среща. Духът поздравил и дори се извини – „Г-н президент, май сме се срещнали в неблагоприятни условия“.

4. Призрачна машина на Едисон

Томас Едисон може да се счита за велик изобретател. В началото на 20-те години на миналия век ученият създава странна машина, която има връзка с друг свят. Всъщност това била машина за сеанси. Разбира се, всички тези разговори били на ниво слухове и след смъртта на Едисън машината мистериозно изчезва.

5. Призрачен влак в метрото

В Швеция има история за призрачния влак „Сребърна стрела“, който периодично се появява в тунелите на метрото. Нещо повече, свидетели са видели пътници да влизат в него по погрешка и да изчезват. Поради това много жители се опитват да заобиколят гарата Kymlinge, която никога не е завършен. Срещата с призрачния влак не предвещава нищо добро.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *