Бесен делфин напада хора в Япония (видео)

Още двама плувци бяха ухапани от същия делфин, за който се смята, че е отговорен за нападението на най-малко шестима туристи в японски морски курорт.

Японските медии съобщиха, че най-малко един човек е бил откаран в болница, след като е бил ухапан на плажа Кошино близо до Фукуи.

Един човек е ухапан по двете ръце и опакото на ръката в четвъртък сутринта. Следобед е извършено ново нападение, в резултат на което втори мъж е получил наранявания на двата пръста на лявата ръка.

През последните дни в японските медии се появиха кадри, показващи очевидни атаки срещу къпещи се в района на плажа Кошино.

Вижда се мъж, който се бори с делфин, чиято перка стърчи от водата. Той се опитва да избяга, но делфинът го преследва и след това го ухапва.

Има и нападения на други плажове във Фукуи, с друг видеоклип, показващ хора, които се събират на плажа, за да гледат плуващи делфини на плажа Таканосу, докато мъж ги преследва и е принуден да избяга.

Междувременно според японски чиновници се смята, че поне шест предишни атаки на плажа Кошино са били причинени от същия делфин.

При друго нападение бяха нахапани къпещи се, опитали да се снимат с животното.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *