Близо до мястото на кацане на „Аполо 17“ на Луната има изкуствени обекти? (видео)

 

Изследовател на име Брус публикува видео, показващо мястото на кацане на астронавтите от мисията „Аполо 17“ със странни обекти, възникнали през последните години.

Според изследователя това видео показва кадри от лунни обекти, които са изкуствени, включително наскоро открита структура в покрайнините на Mare Serenitatis.

Това море е лунно море (равнина от тъмна лава) с ударен произход, разположено от видимата страна на Луната.

Изследователят обръща специално внимание на разликата в кадрите, получени през 2016 г. и 2022 г. Той посочва аномалия в покрайнините на кратера. Странната структура се е образувала близо до предполагаемото място за кацане на астронавтите от „Аполо 17“. Той смята, че на лунната повърхност се виждат „електрически линии“, които водят до скрити енергийни източници.

Освен това уфологът обръща внимание на това, че НЛО често се виждат да летят на тези места. Това означава, смята изследователят, че може да има извънземна база.

Това повдига интересен въпрос: как всичко това е свързано с кацането на астронавтите от „Аполо 17“?

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Аполо 17 e единадесетата и последна пилотирана мисия до Луната и шестата, която каца на повърхността. Аполо 17 отбелязва първото нощно изстрелване, а Харисън Шмит е първият учен геолог, посетил естествения спътник на Земята. Мисията трае от 7 декември до 19 декември 1972 г.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *