Масов мор: Какво ще се случи с планетата и хората след 500 години

Езотерици, ясновидци и учени редовно спорят какво го очаква човечеството и планетата след няколкостотин години.

Ще се промени ли позицията на Земята в космоса? Ще влезе ли човечеството в ново състояние? Ще престане ли животът да съществува? Тези въпроси и не само,  посещават умовете ни всеки ден. Нека разберем мнението на експертите какво ще се случи със света след 500 години.

Смърт на цивилизациите

Много езотерици и ясновидци считат, че след няколко века човечеството ще трябва да премине през много катастрофи, да се сблъска с масово измиране и смъртта на цели земни цивилизации. Струва си да се отбележи, че процесът ще се извършва систематично, но в крайна сметка всичко това ще доведе до там, че на планетата Земя ще останат малки групи от хора, които ще се борят за оцеляване, а след това ще се роди и човек с ново съзнание.

Сега човечеството е едва в самото начало на тази неизбежна криза. Хората трябва само да култивират в себе си чувственост, милосърдие и състрадание, за да оцелеят в предстоящите изпитания.

Мнението на учените

Гледайки голямата картина, учените вече няколко пъти потвърдиха с изследванията си, че преди половин век нашата цивилизация е преминала точката, от която няма връщане назад.

Факт е, че отдавна са стартирани необратими процеси, поради което сега наблюдаваме ненормално време, природни бедствия и др.

Според изследването до края на този век температурата на околната среда ще се повиши с около три градуса. От една страна изглежда, че това е много незначителна цифра, но в действителност всичко това ще доведе до казаното по-рано.

Ледовете ще се стопят и поради покачването на нивото на световния океан ще бъдат наводнени големи площи земя.

Според учените след 500 години хората, които са оцелели, ще бъдат по-близо до полюсите, където все още ще е запазена поне малко прохлада. И именно те ще могат да положат основите на една нова цивилизация.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *