Стотици птици внезапно падат мъртви от небето (ВИДЕО)

Видео, на което се виждат птици, падащи мъртви от небето в Мексико, обиколи социалните медии. Експерти предполагат, че причината за инцидента може да е хищна птица. Но дали е така?

Инцидентът е станал в северния мексикански град Куаутемок, което повдига въпроси относно причината за него. Кадрите показват стотици птици, падащи от небето при мистериозни обстоятелства. Докато повечето от тях отлетяха, труповете на някои можеха да се видят разпръснати по улиците.

Според експертите птиците вероятно „са се спуснали отгоре заради хищна птица, която се спуска, за да хване плячка“, според The ​​Guardian.

Д-р Ричард Бротън, еколог от Британския център за екология и хидрология, каза: „Изглежда, че сокол скитник или подобен на ястреб хищник е преследвал ятото и те са се разделили, когато ятото е било принудено да се спусне. Виждате, че в началото те действат като вълна, сякаш ги отмива отгоре.

Малко след това се появиха спекулации, че 5G технологията стои зад инцидента. Местните медии съобщиха, че ветеринарите са обвинени за увеличаването на нивата на замърсяване. Някои също предполагат, че птиците са били убити от ток.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *