Стив Басет: Ако данните за НЛО бъдат разкрити, световната икономика ще се срине

Ръководителят на Paradigm Research Group (PRG) Стив Басет е привърженик на откритостта в „случая с извънземните“ и НЛО на Земята.

Според Басет, много изследователи смятат, че извънземните са споделили „антигравитационна технология“ с правителството на САЩ. Следователно, ако този факт стане публичен, ще дойде краят на икономиката с изкопаеми горива.

Басет е убеден, че правителството на САЩ тайно работи с тези технологии от средата на миналия век, но в най-дълбока секретност. Този подход е свързан с опасения относно религията, върховенството на закона и икономиката на минералите.

Басет е единственият лобист, официално регистриран във Вашингтон, който иска признаване от федералното правителство на „извънземно присъствие, засягащо човешката раса“, според неговата декларация. Той идва във Вашингтон през 90-те години на миналия век, но скоро осъзнава, че не е лесно да убеди законодателите или дори служителите на Конгреса да присъстват на срещи за обсъждане на НЛО.

Така Басет възприема стратегия, която през последните десет по-традиционните лобисти възприемат. Казах: „Няма да си губя времето в разговори с някой стажант в някой офис на Конгреса“, казва Басет. „Ще лобирам пред медиите.

Изследователите от PRG твърдят, че знаят причините, поради които американските власти крият информация за НЛО. Според тях, ако данните за НЛО бъдат разкрити, цялата световна икономика ще се срине.

Басет добавя, че всички така наречени „летящи чинии“ не използват нефт, бензин, газ или въглища. „Те имат различна енергийна система. Без съмнение много по-сложна и дълбока система, базирана на антигравитацията“, каза той.

„Някои програми са извадени от юрисдикцията на Белия дом и Конгреса и работят някъде много, много дълбоко, в „скрит режим“, подчерта изследователят.

„Уверявам ви, когато държавните глави най-накрая официално признаят този факт и представят доказателства, хората ще започнат да се притесняват и да искат да знаят повече.

Но дори икономиката да спре да се развива по сегашния начин, тя ще има нови възможности, смята експертът.

Така Басет и много други твърдят, че доказателствата за съществуването на НЛО са абсолютно верни и убедителни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *