Земята като Междугалактическа кланица

Извънземните се отличават с нечувана жестокост

Напоследък в света са регистрирани няколко нови случая на осакатяване на добитък. Мистериозният „хищник“ отварял трупове на животни, изрязвайки вътрешните им органи.

„Хищникът“, който разполага с много напреднали технологии в арсенала си, бил неудържим и мъртви животни са открити дори в зоологически градини.

Повечето такива случаи са настъпили през 1975 – 1976 г., най-страшните от тях са открити в Съединените щати. Жертвите са хиляди. Само в Колорадо средно по три крави са били осакатявани дневно.

„Няма логично обяснение“ за осакатяванията на добитък в ранчото в Орегон

Губернаторът Ричард Лам каза по това време, че осакатяванията са „едно от най-големите зверства в историята на западното скотовъдство“.

Веднъж биволи са били осакатени в планината Шайен, където по това време се намира станция на военновъздушните сили на САЩ. Хищниците не се притеснили от хилядите войници, патрулиращи в района. Безкръвните трупове на животни остават предизвикателство, на което американците не могат да се противопоставят.

През 2009 г. онези, които осакатяват говеда, се завърнаха. На 8 март, близо до река Пургатуар, Майк Дюран, животновъд открива мъртва крава.

Тя бе стара крава, затова си помислих, че може да е умряла… Забелязах я на дъното на реката (Пургатуар), отидох и я погледнах. Тя лежеше на една страна и изглеждаше малко странно .. Когато погледнах внимателно, видях, че вимето й е отстранено“, каза Дюран. Изглеждаше, че вимето е отрязано с лазер. Нямаше кръв по или около трупа, а разрезите бяха идеално кръгли.“

Две седмици по-късно животновъдът от Уолсенбърг, Колорадо Джим Гарън също намерил мъртва крава с отрязано виме.

„Търсихме и търсихме, но не можахме да намерим никаква кръв на земята или по кравата. Просто не мога да разбера как някой може хирургически да отстрани част от тялото на животно и да не пролее кръв“, каза той.

Липсата на кръв е един от признаците за нападение от невидими сили. След отваряне на труповете ветеринарите откриват, че в тях няма и капка кръв.

Много е трудно да се обезкърви животното, защото когато артериите се отворят, вените се затварят и задържат кръвта. Кръвта може да бъде отстранена чрез изпомпване на физиологичен разтвор през артериите, но това е трудно да се направи на полето.

Докладван е нов случай на осакатяване на добитък в Орегон, САЩ

Собственикът на ранчо Том Милър намерил едно от телетата си мъртво до хранилка, където кравите се събират да ядат два пъти на ден.

„Това е най-странното нещо, което съм виждал. Разрязах кожата и краката просто паднаха. Всички кости бяха счупени“, каза Милър. — така става, когато осакатено животно се пусне отгоре.

Има много случаи, когато животновъди са намирали трупове, висящи от електропроводи или други места, където кравата не може да достигне сама. Животинските следи в снега или в калта внезапно изчезват, сякаш са вдигнати във въздуха. Койоти и лешояди не докосват труповете.

Милър казва, че преди около 10 години е намерил друга своя крава осакатена. На тази крава са отстранени ушите, езикът, очите и репродуктивните органи.

„Наистина не знам какво е. Мисля, че може би е НЛО. Въз основа на обстоятелствата изглежда така“, казва Милър.

На 17 март 2022 г., нощта, в която Милър изгубил телето си, тъмен триъгълен кораб прелетял над Колорадо Спрингс. Изследователите на НЛО смятат, че това не е просто съвпадение.

Не само в САЩ

Аржентински епицентър

Повечето от осакатяванията са извършени в Аржентина миналото лято близо до град Пуелчес, в югозападната част на Ла Пампа. Фермери съобщават, че са виждали НЛО да летят около фермите и след това да откриват осакатен добитък.

На 30 юни във фермата е открито още едно осакатено животно. Това е крава с разрези на една от челюстите, липсва й едно ухо и вътрешно ухо, око и цялата анална система са отстранени.

Собственикът на кравата казва, че е бил в задния двор, придружен от сина си, когато нощта „внезапно се превърнала в ден“, когато много голям, ярък обект се задържал над една от кошарите за добитък.

Изплашени, двамата фермери влезли в къщата и наблюдавали НЛО през прозореца. Нито едно от животните във фермата не е пострадало, но добитъкът скоро бил осакатен.

Алехандро Напури, ветеринарен лекар, коментира сензационен случай, който се случва в една от провинциите на Буенос Айрес: „… нямаше капка кръв на мястото на убийството. Езикът беше изтръгнат и костта беше открита .

Това не се постига лесно. Наблюдаваните разрези нямат нищо общо с хищник“, обяснява ветеринарят.

През юни са намерени още няколко осакатени животни близо до Пуелчес. Аранчер от Ембахадор Мартини, провинция Ла Пампа, забелязал паника в стадото си, когато над животните прелетял НЛО „под формата на две купи за супа, свързани по краищата“.

Преди 30 години връзката между НЛО и клането става по-очевидна. До осакатените трупове са открити отпечатъци от летящи чинии, кръгове от обгорена трева и повишена радиация. Някои късметлии успяват да видят самите обекти на местопрестъплението.

Най-значимите събития се случиха по това време в Аляска. Петима туристи са лагерували близо до река Юкон. Един от тях се събудил рано сутринта и слязъл до реката да се измие. По време на разходката видял да висят около 20 оранжеви „чинийки“. Той побързал да каже на приятелите си, но докато станали, НЛО вече били изчезнали.

След като изминали половин километър към реката, туристите се натъкнали на гигантски пръстен от обгорена трева. Вътре в пръстена имало четири триъгълни отпечатъка, вдлъбнати в земята с 2-4 сантиметра. Наоколо лежали стотици мъртви животни. Рогата и краката от лосове били струпани на отделни купчини.

Всички вътрешни органи липсвали. На труповете на гризли липсвали очи и челюсти, у елените – скелетите. Нямало и капка кръв, раните изглеждали чисти и акуратни. Наблизо е намерен одран труп на кит с дължина 14 метра.

В по-голямата си част биолози и ветеринари, които са се сблъсквали със странни явления, не са коментирали. Понякога труповете на осакатени животни се разлагат изключително бързо. Понякога те не се развалят дори под слънцето, сякаш са балсамирани.

Изследвайки екземплярите под микроскоп, ветеринарите открили три вида разрези. Сред тях имало разрези, направени с горещ инструмент, подобен на скалпел, прости разрези, направени с лазер, и напълно уникални разрези.

Направени са с инструмент, който не реже, а разделя тъканите, без да ги наранява. Учените не са в състояние да направят такива неща на полето.

Всички опити да се снимат „космическите касапи“ по време на работа са неуспешни. През 1995 г. фермер от Северен Саскачеван казал на следовател, че е намерил мъртва, неосакатена крава на 500 метра от дома си.

Следователят подозирал, че убийците ще се върнат, за да вземат вътрешните органи. Той поставил видеокамера на статив, която предавала сигнал на телевизор с видеорекордер.

Няколко нощи камерата работела добре, но два пъти изображението изчезвало за около 12 минути. И в двата случая трупът бил силно осакатен, а филмът бил със светли ивици, сякаш силен светлинен лъч бил насочен директно към камерата.

Хищниците не правят разлика между добитък и човек

Лошата новина е, че извънземните нападат хората, с които си имат работа, по същия начин, по който колят животни. Единствената разлика е, че след отвличане и отстраняване на органи и части от тялото, „хищниците“ не пускат тялото, както правят с животните. Логиката на подобни действия е съвсем разбираема, едно е, когато човек просто е изчезнал, а съвсем друго е, когато „космическите учени“ са го заклали като крава или елен.

Въпреки това, понякога има пробиви, в резултат на което има факти, че хората се третират по същия начин, както и другите животни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *