Пентагонът не откри доказателства за посещение на Земята от извънземни

Специалната група на Министерството на отбраната на САЩ, която изучава неидентифицирани летящи обекти, наскоро е получила няколкостотин съобщения за наблюдения на НЛО.

Това каза заместник-секретарят на Пентагона по разузнаването Роналд Молтри. Според него обаче агенцията не е открила доказателства, че тези обекти са с извънземен произход.

„Не видяхме нищо, което да ни позволи да предположим, че някой от обектите, които наблюдавахме, е с извънземен произход“, каза Роналд Молтри в интервю за CBS. „Не видях нищо, което да предполага, че е имало извънземно посещение на Земята или катастрофа на извънземен кораб“, каза той.

Последният път, когато Групата за изследване на НЛО на Пентагона представи публичен доклад за работата си беше през 2021 г. Тогава ведомството говори за разследването на 144 съобщения за наблюдение на неидентифицирани летящи обекти. От Пентагона заявиха, че някои от тези обекти са застрашили националната сигурност на САЩ: те са открити в близост до военни бази и полигони за обучение.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *