Военен фотограф е видял „извънземни бази на Луната“

През 2018 г., на 74-годишна възраст, той загива, карайки велосипед в Лансинг, Ню Йорк…

Специалист по ремонт на фотоапарати, назначен да ремонтира оборудване в секретна база, бил шокиран, когато му показали снимки на нещо, което изглежда като мистериозна база на Луната. Това съобщава Daily Star.

Фотограф от ВВС на САЩ казва, че е видял „Извънземни бази на Луната“

Бившият сержант от военновъздушните сили на САЩ Карл Улф твърди, че е видял „база“ на другата страна на Луната, когато е бил извикан да поправи някакво дефектно фотографско оборудване в края на 60-те години.

Изминаха 30 години от предполагаемия инцидент и мъжът разказа как е работил във военновъздушната база Лангли във Вирджиния (САЩ) като специалист по ремонт на прецизна електроника за НАСА.

Според How&Whys шефът му му казал да помогне с малко оборудване в близкото съоръжение. За да направи това, той получил повишен достъп до класифицирана информация.

Той казва, че е отишъл в съоръжението, което било пълно с хора от различни страни, не само от САЩ.

След това Улф бил отведен в тъмна стая, където се намирало оборудването, с което трябвало да работи. В стаята имало още един човек, пилот.

По време на процеса на запознаване двамата мъже завързали разговор, в който мъжът му казал, че данните от камерите на НАСА са изпратени в централата на ЦРУ за обработка. А преди това те били изпратени за анализ в различни части на въоръжените сили.

Човекът му казал, че новите изображения показват структури на Луната, които очевидно е невъзможно да бъдат създадени с помощта на естествени процеси.

Твърди се, че пилотът е казал: „Намерихме … база на другата страна на Луната.“

Улф казва, че бил „шокиран“ от това откритие и когато служителят забелязал реакцията му, той повтори: „Да, базата е от другата страна на Луната“.

На Улф му било позволено да разгледа снимките и той твърди, че е могъл да види геометрични фигури и мачти, подобни на радарни антени, които обикновено се срещат на Земята.

Улф твърди, че е мълчал за събитията от този ден в продължение на 30 години, тъй като е бил обвързан от разрешението си достъп до секретни данни.

През 2018 г., на 74-годишна възраст, той загина, карайки велосипед в Лансинг, Ню Йорк…

Снимката е илюстративна

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *