Британски пастор: Ангелите са свръхразвита цивилизация от друга Вселена

Кои са ангелите? И съществуват ли изобщо? Или може би някога са съществували? Тези въпроси повдига британският пастор Уилфрид Харлтън.

Защото в средновековните писания на Европа често се посочва как същества с бели криле се спускат от небето и отвеждат падналите войници от бойното поле. Например през 1426 г. се водят битки в Италия, така наречените хуситски войни. В една от големите битки небето се отваря, осветява се с ярка светлина и десетки крилати мъже и жени се спускат на бойното поле и започват да кръжат, пречейки на воините.

В крайна сметка хората пак се върнали да се бият, което много ядосало мистериозните пратеници и те започнали да хвърлят златни светкавици, удряйки хората с тях.

Подобен случай е известен и в Швеция. През 1501 г. започва датско-шведската война. По време на нея периодично възникват сериозни сблъсъци и в един от тях се намесват извънземни сили. Според една версия те съживили мъртвите войници от датската армия. Според друга ранените били отнесени на небето.

И двата случая са описани във военните хроники. Освен това Уилфрид Харлтън намира подобни доказателства сред африканци и араби.

Освен това описанията са изключително сходни едно с друго, както и ситуациите, в които ангелите са се показвали на хората.

Мнението и думите на пастор Уилфрид Харлтън

Британският пастор проповядва, че ангелите са напреднала цивилизация от друга вселена

Според британския пастор това предполага, че или тези истории са преписани от различни хора, или събитията наистина са се случили в действителност. Според него ангелската цивилизация са високо организирани и по-развити от нас същества, които живеят в друго измерение и само от време на време се появяват в нашия свят.

Те не са ангели или ангелски същества. Те не са духовни същества. Това са съществата, които идват във вашия свят за ресурси, за съюзи и за предимство в развиващите се страни.
Те не са зли. Те не са светци. В това те също са много подобни на вас. Те просто са водени от техните нужди, техните асоциации, техните вярвания и техните колективни цели. Поради нивото си на развитие, ангелите практически са изоставили техническите средства.““

Въпреки че Харлтън е уверен, че техните криле и костюми са високотехнологични, благодарение на които могат да пътуват между световете и навсякъде във Вселената.

Ако Уилфрид Харлтън е прав, възникват основателни въпроси: ако ангелите са високо развита цивилизация и наистина съществуват, тогава какво да кажем за демоните?

Те също ли са напреднали извънземни? Имат ли достъп до нашата реалност? Може би представителите на тези две цивилизации просто носят в живота ни това, което смятаме за късмет, съдба, чудо, случайност и т.н.?

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *