Header Image

Mirror: Извънземните ще кацнат на Земята през 2023 г.

Mirror: Извънземните ще кацнат на Земята през 2023 г.

Голям брой мистериозни кацания около емблематични забележителности доведоха ловец на НЛО до заключението, че извънземни ще кацнат на Земята през 2023 г.

Космически апарати са забелязвани над световни забележителности с разлика от няколко дни.

Ловецът на НЛО Мат Уелс каза пред Daily Star:

„Все едно извънземни изпращат съобщението „Ние отказваме да се скрием. Тук сме на най-важните места във вашия свят.“

„Дори скептиците трябва да обърнат внимание. Вярвам, че можем да видим извънземни да идват на Земята, за да ги видят всички, много по-рано, отколкото се смяташе първоначално.“ Извънземни космически кораби са забелязани над стриптийз клуба Sapphire в Лас Вегас, Айфеловата кула в Париж, Чили, Япония и Бразилия.

В Обединеното кралство също се съобщава за „аномална активност“ над Биг Бен, Стоунхендж и Бонибридж в Шотландия – известна гореща точка на НЛО.

Мат продължава: „Фактът, че всичко се преглежда и публикува в рамките на няколко дни в някои от най-големите сайтове в света, е показателен.“ „Говорим за голям брой групи за ловци на НЛО, които не са свързани помежду си и съобщават за едно и също нещо.

„Това е най-страшната демонстрация, която някога сме виждали.“

Ловците на НЛО обаче не са сами във възможността скоро да се появят извънземни същества. Живият Нострадамус“ на име Атос Саломе наскоро заяви, че извънземни ще пристигнат на Земята през 2023 г. през подземен портал, разположен в строго секретната въздушна база Зона 51 в Съединените щати.

Атос каза: „Има тунел под земята в района, водещ до 3D портал, който трябва да бъде отворен през 2023 г. Този ​​портал ще може да премества хората между измеренията на пространството/времето. Има тунел, който води до друго място и този достъп е това, което всеки иска да играе на бог или богове.

Това може да изглежда като невъзможна реалност, но се използва от окултните науки. Същото нещо се случва в Антарктика, сякаш всичко е свързано.“

Зона 51 е база на военновъздушните сили на САЩ в Невада и феновете на строго секретната база знаят, че сателитните изображения показват малка мрежа от писти, които се простират до 12 000 фута, според BBC News.

Атос добави във видеото, че смятат, че шефът на Tesla и Twitter Илон Мъск има представа за силата, скрита под земята в Зона 51, която може да се използва за футуристични технологии.

https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/ufo-hunter-claims-aliens-land-28865153

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

1 thoughts on“Mirror: Извънземните ще кацнат на Земята през 2023 г.

  1. Малко повече ще им трябват от Година на извънземните! Най близките живото-пригодни Планети са на хиляди и милиони Светлинни години разстояния!?? Ще им трябват и Перпетум мобиле, Никоя ракета на може да носи енергията необходима за такъв полет???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *