Не вярвате в реинкарнацията? Ще ви се наложи!

„Вие не сте ми родители, върнете ме обратно!“

Камерън Маколи е роден недалеч от Глазгоу през 2000 г. Няколко години по-късно семейството се премества в града. И горе-долу по това време майка му Норма започнала да забелязва, че синът й говори странни неща.

Той разказвал, че истинският му дом е на остров Бара, който е част от архипелага Външни Хебриди – това е недалеч от бреговете на Шотландия. Струва си да се каже, че сега около 1000 жители живеят на острова, но самите Маколи никога не са били там и момчето дори не може да знае за съществуването му.

С напредването на възрастта Камерън започна да споменава острова все повече и повече. А на тригодишна възраст той прави изявление, което шокира родителите му:

– Вие не сте ми родители. Искам да отида в Бара и да се върна при истинското си семейство.

„Истинско“ семейство

Камерън казва, че „истинският“ му баща се казва Шон Робъртсън, той е плавал на кораб и се е занимавал с риболов. Той често му носи красиви раковини от брега, с които момчето обича да играе.

А „майка“ му, която живееше на Бара, има дълга кестенява коса, която подрязала след като съпругът й не се върнал от морето. Той има трима братя и три сестри, едната от които се казва Линдзи. Той е най-малкото дете в семейството.

Камерън разказва и за голямо черно куче с бяла козина на гърдите, което пазело къщата им. Според него всички живеели в голяма бяла къща, състояща се от няколко стаи.

Той стоял близо до стръмен бряг. Камерън си спомнил, че се катерил по скалата, за да стигне до плажа. Там той обичал да се състезава със съседското момче, което било най-добрият му приятел.

Минал живот

Когато попитали Камерън за времето, в което е живял, той се затруднил да отговори, като казал, че там никой не говори за такива неща – „ние просто живеехме и бяхме щастливи“

Камерън също така твърди, че е израснал на острова. Въпреки че тези спомени били много по-смътни и откъслечни: или стригал овце в обор, или плавал някъде с лодка. Момчето споменава и красиво русо момиче, което станало негова съпруга.

Камерън никога не е говорил за смъртта си в минал живот. Всичко, което казал:

– Минах през дупката, която е свързана с Белия дом, и след това се озовах в ръцете на Норма. Бях тям и след това за миг бях тук.

Документален филм

През 2006 г. шотландска телевизионна компания снима документален филм за преражданията. Екипът на филма е съветван от Жан Тъкър, един от британските пионери в тази област. Той чул историята на Камерън Маколи и предложил да разкаже за нея.

Като се има предвид, че родителите на момчето не се противопоставиили и дадоха разрешение за заснемане, продуцентите на филма добавят историята на Камерън към филма. В резултат на това той става главният герой на лентата „Необикновени хора – Момчето, което живя преди“ ( „Extraordinary People – The Boy Who Lived Before“).

Филмът се оказва доста интересен, но подчертава, че в миналия си живот момчето е живяло през 60-те години, въпреки че първоначално Камерън не казва нищо за времето.

Във филма Камерън, майка му и водeщият пътуват до остров Бара. Докато самолетът каца, момчето щастливо казва на Норма:

– Казах ти, че всичко е истина. Вкъщи съм.

Докато е на острова, Камерън си спомня много повече подробности за миналия си живот, като въртящ се телефон и факта, че в къщата им има три тоалетни. Затова местен историк на име Калъм Макнийл предположил, че става дума за 60-те години на миналия век.

Макнийл също така потвърждава съществуването на Шон Робъртсън. Но според наличните записи човек с това име и фамилия е живял на острова през 30-те години на миналия век.

Било разкрито също, че потомците на Шон Робъртсън, който заминал за континента през 70-те години на миналия век, живеели в голяма бяла къща на северния край на острова. Имало скала и плаж – всичко, както казва Камерън.

Когато Камерън се приближил до къщата, той веднага я разпознал, като казал, че е живял в нея. Тогавашните собственици на жилището им позволили да влязат и се оказало, че има три бани, съществували от построяването на къщата в началото на 20 век.

Продуцентите на филма не спират дотук и продължават да разследват. Успяват да намерят една от внучките на Шон Робъртсън – Джилиан.

Джилиан разкрива, че дядо й е починал от естествена смърт и е имал седем деца, три от които са починали в ранна детска възраст. Жената казва и нещо неочаквано на въпроса за кучето. Те всъщност имали черно-бяло куче на острова, подобно на описаното от Камерън, което живяло с тях през 60-те години.

Какво имаме в крайна сметка? Има много прилики в историята на Камерън с това, което създателите на филма са открили на остров Бара, но има и разлики…

Вярвате ли в прераждането? Мислите ли, че момчето може да е живяло тук в минал живот?

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *