Извънземни от Венера са били на конгреса на уфолозите през 1954 г.

Снимка на красива жена, направена през 1954 г., все още е причина за спорове.

Някои изследователи я смятат за извънземна. Седем години след инцидента в Розуел, на върха на планината Паломар, на надморска височина над 1800 метра, се провежда среща на ентусиасти, загрижени за проблема с НЛО.

Сред събралите се са трима поклонници и контактьори: Джордж Адамски, Труман Бетурум и Даниел Фрай, които имат голям запас от знания в тази област. Те стават организатори на срещата.

Повече от хиляда гости, журналисти и агенти на ФБР се събраха, за да изслушат лекторите и да споделят своите мисли и наблюдения.

В първия ден Джордж Адамски се обърна към публиката. Той разказа своята теория за извънземните от Венера.

Според него те много си приличат с хората. Руси със светла кожа, те почти не се различават от хората. Много от тях живеят сред земляните. Той разказа за комуникацията си с венерианец на име Ортън и показа рисунка, изобразяваща го …

Аудиторията е заинтригувана от изказването на лектора и го приема с ентусиазъм.

На следващия ден сред гостите се появяват трима непознати. Една жена и двама мъже. Те някак си се открояват по особен начин сред останалите гости.

Красива жена с черни очи и широко чело с леко изпъкнала костна структура в средата, сякаш принадлежала към същата раса като извънземния Ортън на рисунката. Тя била придружена от двама младежи, единият от които носи очила.

 

Джордж Адамски

Гостите, все още очаровани от доклада на Джордж Адамски, веднага определили новопристигналите като извънземни. Имало и смелчаци, които директно попитали жената за принадлежността й към извънземна раса, на което обаче получили отрицателен отговор.

Бразилският журналист Жоао Мартинс се заинтересувал от новите гости и научи имената им от книгата за гости. Жената се е подписала като Долорес Бариос, моден дизайнер от Ню Йорк, докато нейните спътници Доналд Моранд и Бил Джакмарт били музиканти.

Приближените на Долорес Бариос

Журналистът предложил да се снимат за спомен, но и тримата отказали.

На следващия ден се случва нещо необичайно.

Упоритият Жоао Мартинс все пак направил снимка на Долорес Бариос и нейните спътници. На което последвал странна реакция. И тримата бързо напуснали хотела към гората. Тогава, според очевидци, НЛО излетял от гората и изчезнал в облаците.

Тези събития укрепили у всички присъстващи вярата в извънземния произход на необичайните гости. Освен това през всичките години, изминали след това събитие, не било възможно да се идентифицират хората на снимката.

В момента жената от старата снимка на име Долорес Бариос не се възприема по друг начин освен като извънземна от Венера.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *