САЩ разполагат с неповредени извънземни кораби, твърди изследовател

Джеръми Корбел, автор на най-новия документален филм за Боб Лазар и Зона 51, потвърди, че САЩ притежават неповредени извънземни кораби.

„Знам със сигурност и е доказано, че имаме кораби и машини, които се опитахме да трансформираме, и че те не са оттук. Който и да е построил тези машини, изглежда притежава свръхчовешки интелект“, казва Джереми Корбел.

След това той се позова на специалните програми за достъп, които бяха отделно финансирани за работа по тези материали и кораби, намеквайки, че за голямата секретност по този въпрос има очевидна причина.

„Всичко, което се получи, може да бъде превърнато в оръжие за масово унищожение.

„Самата система за задвижване на тези кораби е гравитационна. Ако някой може да разбере как да го изгради, като Китай или Русия, тогава тази нация ще има огромно предимство пред другите нации.

„Така че това се приема много сериозно от хората в нашето министерство на отбраната“, обясни Корбел. „Мога лично да ви уверя, че е така. Това не е второстепенна тема, тя е класифицирана на най-високото ниво на национална сигурност“, добави той.

Забележките на режисьора са в съответствие с изявление, направено пред Newsweek от американския конгресмен Тим Бърчет по-рано този месец.

„В един момент ние върнахме кораба и възможните същества“, каза политикът. „Мисля, че голяма част от това се трансформира в момента.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *