Апокалиптични звуци от небето звучат по целия свят (видео)

Какво се подготвя?

Странни тръбни звуци бяха чути в Одеса, които се появиха там два пъти на 26 март 2023 г.: веднъж по залез слънце, втори път по средата на нощта.

Причината за това явление не е точно известна и обикновено теоретиците на конспирацията винаги разглеждат две версии: или това е трептене на земята, свързано с телуричните енергии, или е звукът на огромни извънземни кораби.

Глобалните новинарски канали традиционно заглушават подобни явления, новините се събират бавно, но постепенно достигат до масите:

Отново Южна Калифорния, Сан Диего:

Още в Калифорния:

Като се има предвид общата сеизмологична ситуация в Калифорния и без да се вземат предвид звуците в Украйна, бихме казали, че това несъмнено е освобождаване на енергия от локални разломи. Нека обаче да погледнем какво се случи в същия ден (плюс или минус 48 часа) в други части на света:

За сеизмично явление подобно повсеместно разпространение би било твърде много. Освен това всичко се случи в периода 25-28 март и подобен синхрон за сеизмични и други литосферни явления не е много типичен. Затова, както казахме след Одеса, някакви извънземни остават основната версия.

Може би някои добри сили подготвят страни и народи за Възнесението, което според някои съобщения на някои телепати и пастори ще се състои през първата половина на април. Някои хора ще бъдат евакуирани, а останалите ще започнат игра на „цар на хълма“ помежду си, в която няма да има победители.

От друга страна, може да се окаже, че сили, които не са много приятелски настроени към хората, са долетели за хората, а за тези, които са издигнати на борда, дори ядрената война, която започна на Земята, ще изглежда като детско матине – някои телепати получават точно такива съобщения.

И накрая, ние също абсолютно не изключваме някаква геоложка версия, но в този случай трябва да говорим за нещо глобално като изместването на полюсите на Земята.

Обикновено отговорите на такива сложни теоретични дилеми отнемат доста дълго време, понякога години и дори десетилетия, но сега всичко наоколо скача с някакви диви темпове и можем да получим отговори през текущия месец, така че следим развитието на събитията.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *