Наистина ли човекът е хибрид, създаден от извънземни?

Според една от сега популярните теории извънземните са създали човека.

Наистина, човекът е много странно същество, много различно от другите бозайници и живите същества като цяло, следващи не интелекта, а инстинктите.

Според тази теория извънземните са дошли на Земята много отдавна и са започнали експеримента. Те изкуствено създават човек от няколко напълно различни компонента, което поставя определени въпроси пред съвременните изследователи при изучаването на генома.

Тоест, ако човекът е синтезиран изкуствено, то той по същество е синтетичен робот. Човекът е синтетичен и по това се различава от животните.

Най-трудното е било да се даде на човека разум, дух и свободна воля, способността да твори, да изобретява. При това в рамките на дадена експериментална програма. Всички проблеми на човешкия интелект също са имплантирани в съзнанието ни с определена цел, точно както лабораторна мишка е поставена пред лабиринт, в който трябва да намери изход.

Всъщност човекът е изключително несъвършен и слабо адаптиран към живота на Земята. Между другото, това е една от причините да ни смятат за същества с извънземни гени. Оказва се, че сме от другаде – или от Марс, или от Фаетон, или например от хипотетичната Нибиру…

Съдете сами, човекът е единственото „животно“, което ходи вертикално на два крака (има дори четириръки, но няма двукраки). Човек, за разлика от животните, много трудно ражда – независимо дали това е следствие от извънземната природа на някои наши гени, човешката хибридност. И не изглежда, че маймуните (нашите предполагаеми предци) някога са еволюирали в хора, така или иначе са добре…

Само човек се е научил да говори. Имаме необичайно дълъг период на бременност за плода, достигайки пубертета. Като цяло човек е слабо адаптиран към живота на Земята – слаб, бавен, без козина, без нокти и здрави зъби …

И само разумът ни е направил господари на планетата… Но и разумът ни е много странен. Животинските инстинкти все още живеят в нас и не е ясно откъде идва злото – ние сме единствените на планетата, които можем съзнателно да действаме в ущърб на себе си и на целия си вид. Нито едно живо същество на планетата не убива масово себеподобните си, за разлика от хората…

И в крайна сметка е напълно възможна ситуация, когато човек напълно се самоунищожи. Дали това са следи от разрушителна програма, която първоначално е била заложена в нас, предназначена да защити извънземните, които са провели експеримента?

В противен случай експериментът би загубил смисъл и би станал опасен за самите експериментатори. Но, очевидно, отнема много време, за да стартира дори тази програма. Според гръцките митове, преди появата на нашата итерация на човечеството, цели три поколения хора също трябвало да бъдат отхвърлени от програмата за самоунищожение, заложена в тях.

Според легендите е имало други преди нашето човечество. Например, това били гигантски каменни тролове. Но те били непохватни, глупави и студенокръвни. Извънземните решили да ги унищожат, въпреки че според легендата някои от тях успели да се скрият в планините и да се слеят с камъните, като хамелеони, криещи се в листата.

Древните хора (неандерталците) някак не се харесали на извънземните. Очевидно те вече са искали да създадат човек с всички необходими качества (като приятели или слуги – веднага), без никакви предварителни етапи. В крайна сметка нашите извънземни генетици разбрали, че няма да е възможно да се получи готово човечество точно като че трябва да премине през някои етапи на развитие, пряката намеса на извънземна цивилизация в нашето развитие също се предполага.

Извънземните като „богове“ започнали да учат хората на знания, системата на етиката, въвеждат първите табута (забрани). И така създават приемливи условия за своя експеримент. И след хиляди и хиляди години човечеството най-накрая намира истинската си форма. Извънземните първоначално се интересували от взаимодействие с по-малките си братя. До такава степен, че започнали да се появяват хибриди (полубогове).

В Библията се говори и за това – за връзките между ангелите и хората, които предизвикали Божия гняв. Започнали да се появяват супермени. Може би така наречената „синя кръв“ на аристокрацията е наследство от извънземни … И въобще как може тази кръв да бъде „синя“? Тук явно има нещо извънземно. Тези хора, „аристократите“, станали сериозна конкуренция на самите извънземни. Особено в началото.

Експериментът започнал да излиза извън контрол и самите извънземни неволно започнали да стават част от него. Тогава било решено да се изпрати катаклизъм и да се унищожи цивилизацията на синьокръвните получовеци, цивилизацията на хибридите. И оставят само жалка шепа потомци, чиято синя кръв все повече се смесва с човешка и не могат да устоят на висшата сила. Оттогава извънземните престанали да взаимодействат тясно с хората.

Прекият контакт бил практически елиминиран, за да се избегнат грешките от миналото. Но те продължили да ни наблюдават. Затова понякога виждаме мистериозни НЛО, с чиито пилоти по правило е просто невъзможно да се влезе в диалог. И ако това се случи, то е много мистериозно, объркващо и не винаги правдоподобно. Те умишлено внасят аура на мистерия, абсурд и противоречия, така че човек да не разбере какво е и да остане объркан. Това също е част от програмата.

Но не било възможно напълно да се унищожат синьокръвните. Някои аристократи успяват да оцелеят след потопа. Може би за тях са създадени мегалитните структури?…

 

И, както виждаме, с течение на времето те успяват. Просветената буржоазия прокарва монархията почти навсякъде. Този процес може да е провокиран. Да, случва се в доста дълъг период от време, но извънземните никога не бързат и времето тече по различен начин за тях, отколкото за нас.

Винаги обаче е имало покровител на хората. Дори и сред най-падналите. Това не е никой друг освен Прометей, той е Велес в славянската традиция, той е Финист. Веднъж той дава на хората такова знание, което други извънземни богове просто не дават. И той, като бог на силата, покровителства аристокрацията, благородството от своя род през всички епохи, докато творението не започва да се изражда.

Това е причината за падането на монархията.  Очевидно всичко това е било неизбежно.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *