Пътник на самолет засне пурообразен НЛО над Калифорния (видео)

The Daily Star съобщи за мистериозен летящ обект с форма на пура, който е бил забелязан в различни части на света.

Очевидци са виждали този обект на различни места, включително Калифорния, Ню Йорк и Израел.

Според докладите обектът не се е движел по същия начин, както правят конвенционалните самолети или дронове. Летял е доста бавно и плавно, без да издава никакви звуци.

Пътникът на самолета се изплашил, когато видял НЛО с форма на пура, който се насочва към самолета. Тогава мистериозният обект изчезнал в облаците.

Известният уфолог Скот Уоринг сподели кадри в канала си в YouTube, за да покаже какво е видял пътник от полет на 11 март.

Когато насочите камерата към облаците, можете да видите сребристо правоъгълно петно, движещо се с постоянна скорост.

Много изследователи твърдят, че това е извънземен кораб, но няма доказателства, че  е така. Някои учени предполагат, че това може да е някакъв вид атмосферен апарат, който се използва за изследване на Земята и нейната атмосфера. Как обаче такъв обект може да не издава звук и да се движи по толкова странен начин, остава загадка.

Това не е първият път, когато подобен обект се появява в небето. Подобни съобщения е имало и в миналото, а подобен обект беше забелязан на границата между САЩ и Мексико преди няколко години.

Въпреки многобройните съобщения за НЛО, научната общност не признава съществуването му и продължава да изследва това явление. Такива необясними явления винаги ще привличат вниманието на хората и ще предизвикват интереса на учените и обществеността.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *