Пентагонът изучава произхода на над 650 неидентифицирани летящи обекти

Представител на Министерството на отбраната на САЩ разсекрети два случая на откриване на НЛО от дронове MQ-9 Reaper, съобщи Анадолската агенция.

Специалисти от Пентагона изучават произхода на повече от 650 неидентифицирани летящи обекта, паднали във въздушното пространство на САЩ.

Това съобщи в сряда Шон Къркпатрик, директор на службата за изследване на аномални явления към Министерството на отбраната на САЩ.

Говорейки на изслушване в Комисията по въоръжените сили към Сената на Конгреса на САЩ, Къркпатрик отбеляза, че според данните за текущата седмица Пентагонът изучава повече от 650 обекта.

Приблизително половината от тях може да са балони или нещо подобно на балони, казва той. Къркпатрик не уточни колко от обектите вече са били проследени, като каза само, че „този процес е в ход“.

В доклад, публикуван от Националната разузнавателна агенция на 12 януари, общият брой на неидентифицираните летящи обекти е 510.

Къркпатрик разсекрети два случая на наблюдение на НЛО от дронове MQ-9 Reaper.

Според него американските военни дронове MQ-9 Reaper наскоро са забелязали два пъти появата на неидентифицирани летящи обекти в небето в Близкия изток и Южна Азия.

Той каза, че първият случай е в Близкия изток през 2022 г. За да докаже думите си показа кратко видео, заснето от дрона MQ-9 Reaper. Заснетите кадри показват как голям сферичен обект, вероятно с метална обвивка, лети с висока скорост. Само след няколко секунди записът приключва.

Къркпатрик показа и кадри на друг сферичен НЛО, направени през 2023 г. в Южна Азия. Според него зад обекта се вижда следа от конденз.

Според Къркпатрик версиите за произхода на тези обекти са различни: от пробивните технологии на врагове на САЩ до извънземни технологии.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *