Ури Гелър публикува видео с цилиндричен НЛО

Известният илюзионист и мистификатор Ури Гелър публикува видео на мистериозна летяща машина в социалните мрежи, като каза, че „те ни наблюдават“.

През последните месеци толкова много хора публикуваха и споделяха видеоклипове с НЛО в социалните медии, че това стана почти обичайно, но когато онзи ден самопровъзгласилият се екстрасенс Ури Гелър публикува видеоклип на мистериозния цилиндричен обект, той бързо натрупа близо 100 000 гледания.

„Астрономите търсят обекти извън нашата слънчева система от десетилетия“, пише той. „Тогава дойдоха два наведнъж. Кога да очакваме следващия? И на какво могат да ни научат? „Те“ ни наблюдават, за да се уверят, че [ядрените оръжия] не работят“.

„Обектите извън слънчевата система“, за които той говори, са „Оумуамуа“, който прелетя покрай нашата планета през 2017 г., и втори космически камък, който избухна над Папуа Нова Гвинея през 2014 г.

Въпреки че някои астрономи, като Ави Льоб, смятат, че обектите може да са изкуствени по природа, други учени все още не са решили какво всъщност са.

Кадрите, пуснати междувременно от Гелър, изобщо нямат нищо общо с астероида Оумуамуа и във видеото се показан дълъг цилиндричен обект (вероятно балон), който лети в небето.

Освен това не е ясно къде и кога е правено това видео.

Ури Гелър вече е публикувал в социалните медии кадри на друг НЛО с форма на диск.

Той каза: „Ако това е фалшификат, моля, обяснете ми как се прави. Ако е истинско, то е невероятно.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *