Извънземни предизвикаха неизлечима болест у двама бразилци

Катастрофата на НЛО в Бразилия: мистериозни същества и неизвестна сплав

Историята на катастрофата на НЛО в Бразилия през 1996 г. все още поражда много въпроси и спорове. Но едно е сигурно – случилото се е необичайно и мистериозно събитие. Единственият свидетел на падането на обекта, който е подал сигнал в полицията, дори не е предполагал, че думите му ще предизвикат такъв резонанс.

Когато служителите на реда пристигнали на място, те видели овъглени отломки и две странни същества. Малки същества с маслено черни тела и ярко алени очи крещели силно, напомняйки детски плач. От звуците можело да се разбере, че те изпитват страх и болка.

Когато военните пристигнали на мястото на катастрофата, усетили силна миризма на амоняк. Това показвало, че едно от съществата е амонячна форма на живот. Контактът с такива същества може да доведе до опасни последици за хората.

Един от военните, Марко Ту, държал едно от съществата в ръцете си и докоснал слузта, която покрива кожата на извънземното. Това довело до там, че тялото му се покрило с ужасен обрив, зрението му се влошило, появила се силна умора и след хоспитализацията органите му започнали да отказват един по един. Неизвестна болест покосила и втория военен. Тялото не реагирали на никакви лекарства. Тестовете показали пълен отказ на имунната система.

Но най-озадачаващият аспект на тази история бил, че космическият кораб, който се разбил в Бразилия, бил направен от сплав, която не се произвежда на Земята.

Резултатите от изследването показват, че сплавта се състои от 85% титан, а също така съдържа примеси от тантал, иридий и осмий. Включванията на корунд и кварц показват, че тази сплав не е свързана с човечеството.

Тази история оставя много въпроси без отговор. Кои са били тези странни същества и откъде са дошли? Каква е целта на тяхното посещение на нашата планета? И най-важното, какво се е случило с космическия кораб и съдържанието му?
Може никога да не разберем отговорите на тези въпроси. Но едно е сигурно – случилото се в Бразилия през 1996 г. е необичайно и мистериозно събитие, което и до днес буди интерес.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *