В Пуерто Рико неизвестна летяща твар напада хора

Странно същество с крила като на прилеп е забелязано в малкото село Guanika, на югозападното крайбрежие на Пуерто Рико. Съществото напада домашни животни и дори хора.

Неизвестното същество наречено „Gargoyle“ се държи точно като митичния Chupacabra и се появява само през нощта. Някои свидетели казват, че е Chupacabra, но други смятат, че това е друга твар, която живее в тунелите под развалините на стара фабрика за захар, както и че там може да се намерят телата на жертвите му.

В Guanike „Gargoyle“ е известна с нападенията си в продължение на няколко години. Тя също е била забелязана в района на селата Lajas и San Germ?n.
Хората, които стават неволни свидетели на атаките на „Gargoyles“ се боят да кажат за това в полицията, защото не искат да им лепнат етикета на откачени или болни. С изключение на полицията, учители и изследователи на аномалното явление, всички други не искат публичност на техните истории.

Нападение срещу човек човек

„Той бе ранен в стомаха и при това така дълбоко, че се виждаше мастния слой“, така описва очевидец следи от атаката на това същество върху тялото на неговия приятел. Раненият мъж твърди, че голямо крилато същества го нападнало в двора на къщата му и го свалило на земята.

Инцидентът се е случил през 1990 г. и е описан от полицията.

Полицаят Мигел Негрон заяви, че той никога не е виждал „Gargoyles, но когато е патрулирал района в близост до захарна фабрика, той е чувал шум, като от потупване на огромни крила върху цинковия покрив на крана.

Негрон казва, че според описанията „Gargoyle“ е като огромна птица, издаваща гнила и отвратителна миризма. Тя се храни с кучета и котки, изпивайки цялата им кръв.

inexplicata.blogspot.com

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *