Търсенето на екзорсисти е скочило с 60% от началото на годината

Нашествието на призраци доведе до увеличаване на броя на британците, които се обръщат за помощ към екзорсисти и ловци на духове, с повече от 60% от началото на 2024 г.

Ръководителите на Airtasker, онлайн пазар, където потребителите могат да изнасят ежедневни задачи, са открили, че напоследък се е увеличил броят на хората, търсещи паранормална помощ.

От началото на годината броят на задачите, свързани с призраци, се е увеличил с 63%, като някои хора предлагат стотици лири за помощ, за да се отърват от призраци и полтъргайсти.

Ръководители на фирми казват, че напоследък все повече и повече британци са поискали помощ при намирането на обитавани от духове къщи и офиси. Някои предлагат до £200 за специалист по паранормални явления, който да ги отърве от духа.

Говорейки тази седмица, говорител на фирмата, която обикновено се занимава с по-рутинни услуги като майстори, чистачи и монтажници на мебели, каза, че е видяла „наплив“ на персонал от началото на годината.

Той казва: „Напоследък има много публикации в Airtasker от хора, които търсят истински ловци на духове. Някои предлагат да платят до £200, за да помогнат за решаването на техните паранормални проблеми, включително мистериозни нощни тремори, мигащи светлини, рафтове, падащи от стените и странни любопитни очи.

„Това кара много хора да настръхват.“ Той каза, че наетият Airtasker е трябвало да разбере дали проблемът е „електрически или структурен“ – или всъщност е причинен от Spectre. 22-годишната Миа Кумбс от Лондон предлага £100 на всеки, който може да й помогне да спре „рафтовете да летят от стените“.

В публикацията си в Airtasker тя написа: „Имам нужда от помощ! Рафтът ми непрекъснато пада от стената и не знам защо! „Притеснявам се, че може да е свързано с паранормални явления. Няколко души вече го оправиха и преместиха на друга стена, но след няколко дни пак пада. „Аз и моите съквартиранти се притесняваме, че нещо не иска да бъде там и започва да ни стресира! „Може ли някой да предложи опита си, за да помогне за отстраняване на неизправности и да разбере защо това продължава да се случва и дали се случва нещо зловещо?“
Друга, наричаща себе си Лили К от Кенсингтън, казва: „Светлините ми се включват и изключват сами. „Това се случва вече седмици и започва да ме плаши. „Смених предпазителя, но не помогна.

„Това се случва, откакто гледах The Amityville Horror през февруари, така че не съм сигурна дали съм параноик или е просто съвпадение. Мога да платя до £200. Друга, Карън Си от Балхам, Южен Лондон, каза, че постоянно се събуждала от „странни шумове“. Тя казва: „Постоянно се събуждам посред нощ от странни шумове, идващи иззад стените ми.

„Първо си помислих, че може да са мишки или плъхове, затова купих капани за кутии и се опитах да ги примамя. „Това обаче не промени нищо и не се виждаха никакви същества! „Сега се случва почти всяка вечер и наистина ме плаши. Един съсед спомена призраци и сега не мога да го избия от главата си и ако някой може да ми помогне със съвет какво да правя, бих бил готов да платя около £150.

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/plague-uk-ghosts-sees-exorcists-32472824

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *