Алекс Колиър е единственият контактьор, предоставил подробна информация за извънземните от Андромеда

 

Има много предположения за броя на извънземните във Вселената

Много уфолози, отвлечени хора и дори държавни служители твърдят, че са виждали така наречените космически братя от космоса.

Алекс Колиър е единственият контактьор, предоставил подробна информация за извънземните от Андромеда. В интервютата си той обсъжда влиянието на различни извънземни видове върху човешката раса.

Много уфолози смятат Колиър за надежден, тъй като той се опитва да предаде възможно най-пълно информацията, получена в резултат на контактите с Андромеданците.

Той започва да се сблъсква с извънземни по време на детството си и до средата на тийнейджърските си години. След като опитът изчезва за няколко години, включително военна служба в американската армия, контактът се възобновява през 1985 г.

Според него той се срещна с двама андромеданци, които стават негови наставници и е качен на борда на звезден кораб. Там той учи с Андромеданците в продължение на три месеца. Извънземните му дават информация за космическата духовност, живота във Вселената и галактическата история на Земята.

Според него Андромеданците са „една от хилядите извънземни раси, които съществуват“. Приличат на хора, някои от тях имат синкава кожа и са високи над 2 метра.

Според Колиър, автор на Defending the Sacred Ground: The Andromedan Compendium, всички човешки форми на живот произхождат от съзвездието Лира.

В резултат на войната обаче техните звезди избухнаха, което принуди човечеството да се разпръсне в различни части на галактиката, за да оцелее.

Колиър обяснява, че различните тонове на кожата се дължат на разликите в ДНК и излагането на различни звезди. Андромеданските същества са една от най-старите цивилизации, живеещи в съзвездието Андромеда.

Тази цивилизация, независимо къде в съзвездието живее, има едно правителство и е с 4700 години по-напреднала в духовно отношение от нас, както и с 5000 години по-напреднала в технологично отношение. Те обаче поддържат баланс между духовно и технологично. Тоест те използват технологиите, за да могат да се развиват духовно.

Това е така, защото има различни нива на измерване. В момента сме в третото измерение. Още не сме стигнали четвъртата. Това, което отличава Третото измерение от Четвъртото, е съвестта.

В четвъртото измерение има колективно съзнание, защото всеки телепат може да чете мислите на другите. Всеки човек е истински, прозрачен и няма скрити мотиви. Веднъж попаднало в това измерение, едно същество става ясновидско, тъй като в това състояние на съзнанието човек може да види енергийни системи и полета.

Андромедонските същества не са живели в манипулирано общество като нас. Имат телепатия и ясновидство, защото са изучили всички науки.

Всички души знаят кои са, знаят за миналите си животи и всеки път, когато се въплъщават, те осъзнават и знаят накъде отиват. Освен това те могат да видят еволюцията си в отвъдния живот.

Според различни интервюта с Колиър, той твърди, че Земята е под контрола на „регресивни“ извънземни същества. Тези извънземни са дошли на Земята от звездна система, известна като Алфа Драконис.

Той казва, че хората са разделени от две различни философски системи от вярвания. Единият от тях раздава любов и свободна воля, а другият – контрол и потребление на ресурси.

Той казва, че хората изостават от Андромеданците поради манипулиране на нашата ДНК. Интензивното манипулиране на Земята датира отпреди 5700 години. Всичко обаче започва преди 14 000 години, когато извънземни от Орион започнаха да манипулират структурата на нашата ДНК.

В последната си лекция Колиър казва, че древна извънземна раса е отговорна за създаването на околната среда на планетите и за превръщането им в обитаеми. Андромеданците и плеядианците вярват, че тази древна извънземна раса се нарича „Paa Tal“.

Той дори казва, че тези извънземни са способни да премахват луни, за да променят позицията на планетата спрямо слънцето, за да контролират количеството радиация. Предполага се, че Андромеданците биха могли да създадат Слънчевата система.

Колиър отбелязва, че Андромеданците са около 4300-4500 години пред нас в технологиите. Те не броят годините за 365 дни, както ние на Земята. Според различни извънземни една година е времето, необходимо на всяка клетка в тялото им да се удвои, а това отнема около 34 години.

Според Колиър хората са съставени от 22 извънземни раси. Той твърди, че около 135 милиарда души живеят на планетите от осемте най-близки до нас галактики.

Той дори казва, че когато посетил една от тези обитаеми планети, тези хора се страхували да видят землянин, защото имаме лоша репутация. В цялата вселена само хората могат да превърнат хората си в роби и да ги убият за своя собствена изгода.

Интересното е, че думите на Колиър за това, че други извънземни са подобни на нас, бяха потвърдени от учени. Според тях, ако има други интелигентни раси във Вселената, то те най-вероятно са подобни на нас.

Изследователите смятат, че външното разнообразие всъщност е доста силно ограничено от законите на Вселената. Астробиологът, професор в университета в Единбург Чарлз Кокел, автор на книгата „Уравненията на живота: Как физиката сформира еволюцията“, назовава три ограничения, които трябва да следват всички форми на живот без изключение.

„Физическите закони са еднакви навсякъде. Например силата на гравитацията действа не само в Слънчевата система, но и извън нея.

Във всяко кътче на Вселената животът   използва едни и същи съставки.

Въглеродът е оптималният химичен елемент за произхода на живота, а водата е идеалната течност за транспортирането му.“

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Related Posts

One thought on “Алекс Колиър е единственият контактьор, предоставил подробна информация за извънземните от Андромеда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *