ООН е сключило договор с извънземни раси за изграждане на бази на Луната?

2013 година. Ричард Л. Торнтън, архитект и градоустройствен плановик, беше част от международен екип, заснемащ обществена телевизионна програма за движението на хора и култури между двете Америки.

Нито един американски археолог не се съгласи да участва в заснемането, освен Ричард. Освен него имаше археолози от Канада, Мексико и Перу, както и няколко учени от Европа.

Това, което му се стори странно допълнение към този актьорски състав, бяха младият главен прокурор на Република Парагвай и неговата любима съпруга учен. Те имаха само второстепенна роля в програмата. Този главен прокурор на Парагвай не е този, който наскоро подаде оставка, след като беше обвинен в корупция. Сега работи за ООН.

Всичко се случи една вечер, когато снимачният екип отпразнува успешното завършване на снимките в малък ресторант. Ричард чу прокурора и жена му да говорят за него. Преди това той на шега каза на съпругата на прокурора, че си търси съпруга и за предпочитане учен от Парагвай.

Парагвайската двойка нямала представа, че той има силен слух и разбира испанския език. Той й казва на испански: „Трябва да го изведем оттук, за да е в безопасност. Може би мога да намеря пари, за да го заведа в Парагвай.“ Съпругата му се съгласи и каза, че има предвид учен, който може да му бъде равен.

Ричард ги погледна и каза: „Не е нужно да ме изпращате в Парагвай. Защо не ми изпратите една от вашите хубави професорки. Това ще реши повечето ми проблеми. Първата ми любов беше мексиканската сеньорита.

Изглеждаха объркани. Тя каза срамежливо: „Е, може би ще успеем!“ Трябва да ти обясним нещо насаме. Освен това казахте, че според вашите индианци от Крийк някога е имало звездна врата в тази долина?“

Чешкият учен казва: „Да, това е много важно. На това място има вихър на гравитационни вълни над хълма, където казахте, че има храм и обсерватория. . . и под земята има много електромагнитни вълни, които текат напред-назад. Сякаш цялата долина е кондензатор, съхраняващ електричество. Открихме солиден слой тежък метал над скалната основа. Никога по света не съм намирал подобно нещо.”

Разговорът продължи, когато се върнаха при останалата част от групата. Прокурорът започна да разговаря с Ричард и други хора от групата.

„Ричард, ние откриваме, че на всяко място в Америка, където е започнала цивилизацията, има места с много необичайни гравитационни вълни, като вашата долина Накучи. Откриваме също доказателства, че извънземните често са посещавали тези места и са намирали начини да общуват с местните народи. На някои места, като Перу и Мексико, изглежда, че някои видове извънземни са решили да властват над местните народи или поне да ги научат на някаква технология.“

„В Мексико има град, наречен Тепостлан, където хората постоянно виждат извънземни космически кораби, а понякога и хора, които не изглеждат съвсем човешки. Тепостлан е мястото на първия град в Мексико и родното място на Кетцалкоатъл. Там също открихме гравитационен вихър .. Над Теотиуакан има планина, където няколко летовници изчезнаха, след като хората видяха летящи чинии да кръжат над планините.“

Ричард отговори: „Хей, знаете, че по време на моя стаж в Мексико се изкачих два пъти на Серо Гордо с изглед към Теотиуакан. Открих много мистериозни древни каменни руини, за които мексиканските археолози не знаеха. Тогава, десет години по-късно, бях поканен прекарахме две седмици на Коледа в една хасиенда близо до Тепоцлан. Отидохме на разходка в планината, където видях летяща чиния. Беше много странно чувство.

Прокурорът каза: „Да, Ричард, трябва да говоря с теб повече за това насаме. Както може би знаете, Парагвай е бил посетен от повече извънземни, отколкото всяка друга страна през последните 20 години. Не знаем защо. Не ни казаха. . . (почти всички започнаха да се смеят, след това той продължи). . . всъщност сега намериха начин да се свържат с нас и ми казаха да дойда тук. Веднъж тук, в Джорджия, някак си знаехме как да се свържем с вас.“

Настъпи гробна тишина, никой вече не се смееше.

Той продължи: „Това, което не ви беше казано, е, че бях назначен да ръководя комисия на Обединените нации, за да напиша и договоря договор с няколко извънземни нации, който ще регулира използването на обратната страна на Луната като бази. И така разбираш, Ричард… Повечето от хората, участващи в заснемането на този проект, също са членове на този комитет.“

Това е всичко. Ричард не разказва какво се е случило след това. Продължава да се занимава с археология и научни изследвания върху древната американска история.

 

Снимката е илюстративана

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *