Да тренираш културизъм на 72 години

До 60 години  д-р Джефри Life  живял живота на  обикновен застаряващ мъж. Затлъстяване, диабет и куп съпътстващи заболявания, чертаели за американеца не особено светли перспективи. Но поглеждайки се веднъж в огледалото, д-р Life решава коренно да промени своя монотонен живот. На 60 години Джефри Life за първи път преминава през прага на фитнес центъра, където само за три месеца сваля  25 килограма наднормено тегло. Вдъхновен от тези резултати, лекарят започва да работи усилено във фитнес залата. Скоро   неговият „бирен корем“ се изпарява, а тялото му започва да придобива атлетични черти.

Джефри   не  скрие факта, че в един момент той е започнал да приема  хормонални препарати, съдържащи тестостерон и хормон на растежа, което в комбинация с упражнения и балансиран хранителен режим, са му помогнали да се превърне от старец в истински Аполон.

Днес 72-годишният Джефри   е много известен в САЩ. Оставяйки преди няколко години лекарската практик, докторът напълно се посвещава  на борбата срещу стареенето и насърчаване на здравословен начин на живот. Неговата книга „The Life Plan“, в която той споделя своя жизнен опит, се превръща в бестселър и е преведена на няколко езика.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *