Канибали от Бразилия правили от жени пирожки

В бразилския град Guaranhus са арестувани трима канибали, които формирали своя секта, наречена „Картел“. Членовете на сектата вярвали, че съществува спешна необходимост от намаляване на населението на Земята. За тази цел те решили да изяждат по  три млади жени всяка година.


Канибалите убили няколко жени. От тяхната плът те правили плънка за бразилиските пайове   eмпанада, които после канибалите продавали на нищо неподозиращите си съседи.

В градината на канибалите били открити останките на две млади жени, които наскоро  изчезнали в околностите на града.

Главата на сектата е 51-годишният Хорхе Пирес, имащ учителска диплома и черен колан по карате. Пирес дори написал 50-страничен трактат, в който обяснявал  прелестите и необходимостта от канибализъм.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.